★ JUST NU 20% RABATT PÅ VÅR STORA KURS I KRISTALLHEALING ★ ★ Just nu 20 % rabatt på vår stora kurs i kristallhealing ★

Alla blogginlägg

Kristaller i hemmet, rum för rum

Kristaller i hemmet, rum för rum

Kristaller för hemmets alla rum

Ett hem ska vara en trygghetszon där man kan slappna av och vara sig själv och där man känner sig fullkomligt trygg. Det finns en mängd olika stenar som hjälper dig få en skönare atmosfär i hemmet och som skyddar de som bor där och vi har satt ihop en lista med kristaller som passar i rum för rum. 

Vissa kristaller passar i samtliga rum och det är rosenkvarts och ametist och de kan man gärna kombinera med en kristall som eliminerar negativ energi och som skyddar mot strålningen från all elektronik man har hemma. Läs gärna detta blogginlägg om du vill veta mer om hur du skyddar dig: "Kristaller som skyddar dig mot ems"

Börja gärna med att ruta in hemmet med svarta turmaliner för att skapa ett skyddande pyramidliknande energifält över bostaden. Hur du gör det kan du se i denna video:

 

Kristaller i hemmet – rum för rum

Här går vi igenom olika förslag på kristaller som passar i hemmets olika rum och varför de gör det.

I hallen

Selenit vid ytterdörren för att bjuda in andevärldens beskydd. Svart turmalin skyddar mot oönskade energier utifrån. Du kan också bjuda in välstånd genom att lägga jade och pyrit på hallbordet, gärna tillsammans med citrin också.

I sovrummet

Ametist ger balans och en bättre sömn, mossagat stillar mardrömmar, hematit i sängens fotände som jordar och ger en lugn sömn, shungit och/eller svart turmalin som skydd mot strålning utifrån. Se denna video för fler tips:

 

 

I barnrummet

Rosenkvarts ger en kärleksfull miljö, ametist ger en lugn och läkande atmosfär, celestin ger änglarnas beskydd och skapar en harmonisk atmosfär, shungit skyddar mot strålning och blå bandagat ger skydd och trygghet.

I tonårsrummet

Rökkvarts tar udden av tonåringens känslokaos, rosenkvarts ger en kärleksfull miljö, ametist lugnar, läker och ger en bra nattsömn, lapis lazuli stärker självkänslan, grön aventurin ger framtidshopp och motivation och akvamarin hjälper tonåringen att uttrycka sig från hjärtat.

 

 

I köket

Om du nu står och ska göra om i köket och byta arbetsbänkar så tänk på att inte använda bänkskivor som innehåller kvarts eftersom kvarts leder strålningen från alla köksmaskiner som finns där. Kvarts används ju inom elektroniken som just ledare eftersom kvarts har en unik förmåga att överföra energi utan att förvränga den. Detta innebär att all kvarts du har i köket leder energin från alla energikällor och sprider den i köket.

Granit är ett vanligt material i bänkskivor men granit innehåller kvarts liksom de flesta stenmaterial i bänkar. Så tänk på det. Välj material som trä, täljsten, marmor eller labradorit. Silvershungit skulle nog vara det ultimata materialet men vi vet inte säkert om det funkar som bänkskivor. Förstenat trä skulle kanske också funka, om inte annat så skulle det bli otroligt vackert!

Sodalit vid matbordet stärker sköna konversationer under långa middagar. Ametrin ger inspiration, glädje, healing och självkontroll, karneol stärker glöden i samtalen och höjer både livslust och aptiten. Apatit hjälper dig som försöker kontrollera ditt matintag och stärker beslutsförmågan och grön jaspis hjälper till att minska överkonsumtion.

I vardagsrummet

Rökkvarts tar udden av eventuella gräl som kan uppstå, ametist ger healing till auran och en lugn atmosfär, rosenkvarts stärker kärleken till familjemedlemmarna och spara en fin atmosfär, shungit skyddar mot strålning, apofyllit ger en bra miljö för återhämtning och balanserar känslorna.

 

 

I badrummet

Rosenkvarts skapar en skön och avslappnande miljö, ametist ger healing och lugn, turkos ger självacceptans och balans. Mossagat stärker kontakten till naturen och moder jord och ger en trygg och lugn miljö.

 

 

I arbetsrummet/kontoret

Fluorit för bättre koncentration och för inspiration, Shungit och svart turmalin vid datorn som skydd mot strålningen, pyrit vid din bokningskalender/visitkort eller liknande som har med kunder/klienter att göra och selenit som hjälper dig hålla kontakten med ditt högre jag och dina andliga guider. Rubin skärper sinnet och ökar energin för framgång.

 

 

Recommended products

apr. 18, 2024

Hej
Kan jag bära ametist , rosenkvarts och svart turmalin samtidigt ? Om de går bra i hop
Mvh liselott

liselott jansson
apr. 18, 2024

Hej
Kan jag bära ametist , risenkvarts och svart turmalin samtidigt ? Om de går bra i hop
Mvh liselott

liselott jansson

Lämna en kommentar