• FRI FRAKT till och med 19 maj ★ Vår stora kurs om kristaller - Just nu prissänkt 1000 kr!

Mossagat, trumlade stenar

  • 29 kr

I lager
Dela

Trumlade stenar av Mossagat.

Nyckelord

Stabilitet, uthållighet, överflöd, lugnar stress och panikattacker.

Information

Mossagat är en sten för den som odlar, den stärker jordningen och uthålligheten samt ökar känslan av överflöd. Den lugnar och synkroniserar dig med naturens tidlösa flöde. Drar till sig överflöd och rikedom och hjälper den som har en nystartad verksamhet.

Användning

Vid panikattacker kan du hålla en sten i din vänstra hand och andas djupt samtidigt som du föreställer dig dess lugna energi flöda upp genom armen för att omsluta hjärtat.

Mer informtion

Primärt chakra: Hjärtchakra

Sekundärt chakra: Baschakra

Egenskap: Stabilitet, jordning, uthållighet, överflöd, lugnar stress och panikattacker.

Mossagat är en sten för den som odlar, den stärker jordningen och uthålligheten och ökar känslan av överflöd. Den stärker kontakten med naturen och moder jords bördiga mylla. Lägg den bland växterna för att stimulera tillväxten och för att hålla växterna friska.

Mossagat drar till sig överflöd och rikedom och hjälper den som har en nystartad verksamhet eller den som önskar bli rekryterad eller bli befordrad.

Står du inför en förlossning hjälper den dig igenom. Bär den på dig under hela förloppet. Tejpa den gärna på kroppen över livmodern.

Mossagat jordar och lugnar och synkroniserar dig med naturens tidlösa flöde. Meditera med en mossagat i varje hand, gärna i skogen. Vid panikattacker kan du hålla en sten i din vänstra hand och andas långa djupa andetag samtidigt som du föreställer dig mossagatens lugna energi flöda upp genom armen och omsluta hjärtat.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 0,5 cm.