Kristaller

Kingman Turkos

Kingman Turkos

Kingman turkos är känt för sin vackra himmelsblå färg som kan förekommer i flera magiska varianter av blågrön turkos. De har fått sitt namn från en av de äldsta turkos gruvorna i Amerika, Kingman Turquoise Mine. Gruvan upptäcktes ursprungligen av förhistoriska indianer för över 1000 år sedan.

Läs mer

Ice Kalcit

Ice Kalcit

Ice kalcit är en variant av optisk kalcit som ser ut om bitar av is. Otroligt vackra och ofta fyllda av färger liknande små regnbågar. Ice kalcit lär ha samma egenskaper som optisk kalcit, även kallad islandsspar, men där ice kalcit lär ha en högre vibrationsfrekvens.

Läs mer

Peach Kalcit

Peach Kalcit

Denna vackra sten utstrålar en kraftfull men öm vibration som kan att uppmuntra dig att öppna ditt hjärta. De sägs komma att ta hand om ditt känslomässiga välbefinnande, öka din motivation och inspirera dig till nya saker och idéer. ♡ Kan frigöra från tidigare trauma och ge optimism och glädje

Läs mer

Peach Månsten

Peach Månsten

Peach månsten är en variant av månsten som vanligtvis är ljusbrun till en mycket ljus persika/rosa färg. Månsten kommer i flera färger och med både unika egenskaper för just månsten men även med vissa olikheter. En sten för nystart och nya möjligheter

Läs mer

Rubin med Kyanit

Rubin med Kyanit

Rubin och Kyanit sägs i meditation öppna dina psykiska förmågor, öppna kommunikation till guider och andliga väsen samt kanalisera lugn och tålamod. I manifestationer och spells kan rubin och kyanit ge ökad kraft, välstånd, överflöd, attraktion och öppna för högre vibrationer.

Läs mer

New Jade

New Jade

New Jade sägs balansera känslor och kan hjälpa dig ta kontroll över ditt liv. Den sägs lindra ångest och ge en positiv syn på framtiden och kan hjälpa dig släppa rädslor för förändringar som kan hålla dig tillbaka. Den sägs aktivera kundalini och kan lindra olika former av missbruksproblematik, abstinens och överkonsumtion.

Läs mer

Trädagat

Trädagat

Trädagat som även ibland kallas dendritisk agat har en vacker grön spridning av mönster. Dendriter i dessa stenar bildar kristallinneslutningar som utvecklas i lövverk eller trädgrens-liknande mönster. I trädagat skapar dessa dendriter en vacker grön fläckig effekt på en vit bas. Dessa underbara gröna och vita stenar har länge setts ha en djup koppling till naturen och sågs därför som stenen av överflöd av många civilisationer

Läs mer

Leopardjaspis

Leopardjaspis

Leopardjaspis lär vara en sten för kommunikation med olika djurriken, både på det fysiska och det andliga planet. Den sägs underlätta astralresor och andra utomkroppsliga upplevelser och lär vara en kraftfull sten för beskydd. Den sägs även attrahera harmoniska vibrationer och främja personlig tillväxt.

Läs mer

Gul Jaspis

Gul Jaspis

Gul jaspis sägs hjälpa och skydda under alla typer av andligt arbete. Den lär vägleda dig genom livet och hålla dig på din rätta livsväg, den väg som sägs vara i samklang med din själs syfte. Den kan stärka positiv energi och lätta sinnet från problem som tynger dig.

Läs mer

Blå Aurakvarts

Blå Aurakvarts

Aqua Aura kvarts sägs ha en lugnande effekt på den emotionella kroppen och lär vara enastående på att neutralisera negativitet och stress. Den sägs aktivera själen, frigöra sinnet från begränsning och skapa utrymme för något nytt. Aqua Aura kan även fördjupa spiritualitet och kanalisering.

Läs mer