Gratisprodukter

Här har vi samlat våra gratisprodukter som du kan ladda ner genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev. 

Manifestering | Gratis Workbook

Att manifestera är att lägga energi och fokus i det du vill dra till dig för att få det att bli verklighet.
Första steget i att manifestera det du drömmer om är att få insikt i vad det egentligen är du vill ha. Och sedan verkligen känna och tro att det du manifesterar kommer att slå in och att du är värd det! 
Vi har skapat en liten workbook som hjälper dig komma igång med några tips på vägen.
 
⋆。゚☁︎。⋆。 ゚☾ ゚。⋆⋆。゚☁︎。⋆。 ゚☾ ゚。⋆⋆。゚☁︎。⋆。 ゚☾ ゚。⋆ 

Rena & Ladda Kristaller | Gratis pdf

När du fått hem en ny kristall kan det vara bra att börja med att rena den. Kristaller lagrar nämligen energier och eftersom varken du eller vi vet vilka energier de kan ha plockat upp på vägen hem till dig så kan det vara klokt att rena kristallen så fort du får hem den så att den bara innehåller sin grundenergi och inget annat.

Vi har satt ihop några förslag på hur du kan rena & ladda dina kristaller i denna pdf. Prenumerera på vårt nyhetsbrev så mejlar vi den till dig.

⋆。゚☁︎。⋆。 ゚☾ ゚。⋆⋆。゚☁︎。⋆。 ゚☾ ゚。⋆⋆。゚☁︎。⋆。 ゚☾ ゚。⋆ 

 

Min Sparbössa | Gratis pdf

Gratis PDF för dig som vill ha lite hjälp med att spara pengar. Skriv ut filen och sätt upp den där du ständigt blir påmind om ditt sparande. Sedan kryssar du helt enkelt över varje cirkel för det belopp du har sparat och när alla cirklar är överkryssade så har du sparat 13 500 kr. Du bestämmer själv i vilken takt du kan och vill spara och hur ofta.

Ett tips är att öppna ett bankkonto där du för över pengarna. Varför inte i en helt annan bank så du kan "glömma bort" pengarna tills du sparat ihop det du önskar dig. Filen kan skrivas ut hur många gånger som helst, så när du är klar med första så kan du skriva ut en nu och börja om på nytt. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så mejlar vi den till dig.

⋆。゚☁︎。⋆。 ゚☾ ゚。⋆⋆。゚☁︎。⋆。 ゚☾ ゚。⋆⋆。゚☁︎。⋆。 ゚☾ ゚。⋆