Om oss

Kristallakademin skapades 15 juli 2015 av Gitte Liljekvist för att hon saknade en svensk sajt för oss som brinner för kristaller och kristallhealing där man kunde hitta information och lära sig mer. Hon började dela med sig av allt hon hittade och skapade bland annat vår stora kurs i kristallhealing och kristallbloggen. Sajten växte snabbt och två år senare öppnades webbutiken och senare en YouTubekanal. Idag har Kristallakademin växt med ytterligare tre medarbetare. 


 

Vår vision är att inspirera till användning av stenar och kristaller samt sprida kunskap och utbilda om dess kraft och helande verkan.

- Team Kristallakademin

Möt Team Kristallakademin

Gitte Liljekvist, Grundare, Kursledare & Driftansvarig

Gitte är kristallhealer och kursledare på Kristallakademin men också kundaliniyogalärare, hälsocoach och har kandidatexamen i folkhälsovetenskap med inriktning på motiverande samtal, positiv psykologi och hälsopsykologi.
 

Kort om Gitte:
Stjärntecken: Vattukvinna
Favoritkristall: Hmmm… svårt men Ametist är en absolut favorit!
Kraftsmycke: Ett halsband med en måne av labradorit.
Husdjur: Katterna Doris och Johnny.
Fritid: Kristaller (såklart), meditation, yoga, plocka svamp, pyssla i trädgården och att bara vara.

Martina Davitkova, grafisk design & social media content
Martina ansvarar för all ny design som tas fram och ansvarar för vår sociala media. Hon är utbildad dietist, grafisk designer och yogalärare samt driver företaget Holistguiden och som är en sida om holistisk hälsa och livsstilsdesign samt MintakaMedia som arbetar med grafisk design & content.

Kort om Martina:
Stjärntecken: Kräfta
Favoritkristall: Ametist
Kraftsmycke: En silverring med Månsten
Husdjur: Wippethunden Bruno 
Fritid: Samla och spela på ovanliga instrument, kristaller, yoga, holistisk hälsa och att skapa vackra ting av olika slag. 

Till Martina

Annika Storbacka, Skribent & Social media

Annika har hand om kursportalens Facebooksida och transkriberar våra videor på YouTube samt hjälper till med att svara på alla frågor som kommer in på mejl. Annika är diplomerad Kristallhealer och driver @elfensten som handlar om kristallfotografering och healing.

Kort om Annika:
Stjärntecken: Vågen
Favoritkristall: Shungit
Kraftsmycke: Silverhäst med Peridot och trä
Husdjur: Fyra katter och en orm
Fritid: Fotografering, krukväxter och att leta sten

Till Annika

 

Jessica Berggren, order & kundansvarig

Jessica ansvarar över ordrar och har hand om våra kunder via vår kundtjänst. Hon ser till att din order behandlas, skickas och besvarar alla frågor gällande beställningar. Utöver detta är Jessica en glad och positiv student med ett stort, varmt hjärta. 

Kort om Jessica:
Stjärntecken: Jungfru
Favoritkristall: Svårt! Men just nu är det nog Selenit
Kraftsmycke: Ett hänge med en lapis lazuli
Husdjur: Katterna Ruffe och Oliver "killen"
Fritid: Utöver jobb och att jag studerar till idrottsvetare så är det mest träning och att umgås med familj och vänner

Till Jessica

Johanna Hyltell

Johanna Friberg Hyltell, Skribent & Copywriter
Johanna är skrivare till våra kommande kategori och produkttexter. Hon är utbildad hälsocoach och personlig tränare och studerar för närvarande till lärare. Utöver studier och skrivandet av kristalltexter skapar hon ofta egentillverkade ljus och har ett stort intresse av kristaller, ritualljus och växters magiska egenskaper.

Kort om Johanna:
Stjärntecken: Jungfru
Favoritkristall: Blomsteragat och Månsten, mmmmh!
Kraftsmycke: Ett armband med smycke av månsten och en halvmåne i silver.
Husdjur: Hunden Aibo.
Fritid: Skapandet av egna ritualljus i kombination med kristaller, ritualer, torkning av växter för blomströssel, pyssel i trädgården och andra DIY. 

Till Johanna

 

Hos oss

På kristallakademin hittar du våra kurser, vår webbutik, vår kristallblogg mm. Vi finns också på Facebook, Instagram och YouTube!