Stjärntecken

Kräftans period 21 juni - 22 juli

Kräftans period 21 juni - 22 juli

Kräftans period sträcker sig vanligtvis mellan 21 juni - 22 juli. Det är ett av zodiakens vattenelement och dess ledord är intuition, känslor och flow. De som är födda i kräftans tecken är oftast sentimentala, familjekära och väldigt hemmakära.

Läs mer

Oxens period & en liten månguide

Oxens period & en liten månguide

Nu är det tid att grunda oss in i Oxens jordiska och praktiska energi. Oavsett vilket stjärntecken du är född i kan oxens period väcka våra sensuella, vårdande och praktiska sidor. Så passa på att ge näring åt dina sinnen, skapa tid för återhämtning och njutning och ta hjälp av energin för att blomma ut till den bästa versionen av dig själv.

Läs mer

Vädurens period och vad du behöver känna till

Vädurens period och vad du behöver känna till

Det är dags att skaka av oss vinterdvalan och hoppa rakt in i den eldiga vädurens energi. Väduren kännetecknas av passion, handlingskraft och målmedvetenhet. Oavsett om du är född i vädurens stjärntecken eller inte, kan energin påverka dig på olika sätt. Zodiaken som består av alla tolv tecken börjar med väduren, så gör dig redo för en ny energi och sprakande livskraft!

Läs mer

Fiskens period & hur du får ut det mesta av den

Fiskens period & hur du får ut det mesta av den

Fiskens period kan locka fram vår inre mystik och magi. Zodiak-tecknet kännetecknas av intuition, mediala förmågor, känslighet och empati. Det sägs att den här fisksäsongen kommer att bli extra mystisk, magisk och inspirerande! Vi har en känslig nymåne i fiskens tecken och en renande fullmåne i jungfrun. Gör dig redo för en månad av magi!

Läs mer

Vattumannens period + viktiga astrodatum

Vattumannens period + viktiga astrodatum

Nu har vi gått in i vattumannens period och dess energi kännetecknas av inspiration, innovation, kreativitet och nytänkande. Kunde vattumannen tala skulle hen nog säga ”be mig inte att göra saker bara för att de alltid gjorts på ett visst sätt - jag är en rebell och vill göra det på mitt sätt”. Minst sagt nytänkande!

Läs mer

Väduren

Väduren

Vädurens stjärntecken ♈︎

sträcker sig från 21 mars till 19 april. Är du född i mars är dina månadsstenar akvamarin, jaspis och heliotrop och är du född i april är dina månadsstenar diamant, bergkristall och safir. Vädurens liv lär styras av en kardinal grundattityd till livet och av eldelementet.

Läs mer

Oxen

Oxen

Oxens stjärntecken ♉︎

sträcker sig från 20 april till 21 maj. Är du född i april är dina månadsstenar diamant, bergkristall och safir och är du född i maj är dina månadsstenar smaragd, krysopras och agat. Oxen styrs av en fast grundattityd till livet och av jordelementet.

Läs mer

Tvillingarna

Tvillingarna

Tvillingarnas stjärntecken ♊︎

sträcker sig från 22 maj till 21 juni. Är du född i maj är dina månadsstenar smaragd, krysopras och agat och är du född i juni är dina månadsstenar pärla, månsten, alexandrit och smaragd. Tvillingarnas liv styrs av en föränderlig grundattityd till livet och av luftelementet.

Läs mer

Kräftan

Kräftan

Kräftans stjärntecken ♋︎

sträcker sig från 22 juni till 22 juli. Är du född i juni är dina månadsstenar pärla, månsten, alexandrit och smaragd och är du född i juli är dina månadsstenar rubin, jade, karneol och onyx. Kräftan styrs av en ledande grundattityd till livet och av vattenelementet.

Läs mer

Lejonet

Lejonet

Lejonets stjärntecken ♌︎

sträcker sig från 23 juli till 22 augusti. Är du född i juli är dina månadsstenar rubin, jade, karneol och onyx och är du född i augusti är dina månadsstenar peridot, aventurin, sardonyx, safir och karneol. Lejonet styrs av en fast grundattityd till livet och av eldelementet.

Läs mer

Jungfrun

Jungfrun

Jungfruns stjärntecken ♍︎

sträcker sig från 23 augusti till 22 september. Är du född i augusti är dina månadsstenar peridot, aventurin, sardonyx, safir och karneol och är du född i september är dina månadsstenar safir, lapis lazuli, peridot och iolit. Jungfrun styrs av en föränderlig grundattityd till livet och av jordelementet.

Läs mer

Vågen

Vågen

Vågens stjärntecken ♎︎

sträcker sig från 23 september till 22 oktober. Är du född i september är din månadssten safir, lapis lazuli, peridot och iolit och är du född i oktober är dina månadsstenar opal, rosa turmalin och grön turmalin. Vågen sägs styras av en ledande grundattityd till livet och av luftelementet.

Läs mer