• 20% på Ametist, Rosenkvarts & Bergkristall med rabattkod GOLDEN

Vit Apofyllit, kluster

  • 419 kr

I lager
Dela

Naturliga kluster av vit apofyllit, några med inslag av stilbit och andra mineraler. Fantastiskt vackra!

Nyckelord

Beskydd, intuition, universell kontakt, stresslindring och klärvoajans.

Information

Apofyllit är en kristall som ökar intuitionen och hjälper vid kommunikation med andliga guider och väsen. Den minskar stress, ångest, rädslor och oro. Öppnar för interdimensionell kommunikation och höjer vibrationerna av kärlek och fred.

Användning

Placera den på tredje ögat för att underlätta astralresor, klärvoajans och för att få visioner och djupare insikter om personliga saker eller om en speciell situation.

Mer information

Chakra: Tredje öga & krona.

Egenskap: Andlig kommunikation, stresslindring, andlighet och klärvoajans.

Affirmation: Jag öppnar mitt hjärta och sinne för andlig vägledning.

Kristallnät: Attraherare (Tetragonal)

Kristallelixir: Direkt & indirekt.

Apofyllit ökar intuitionen och hjälper vid kommunikation med andliga guider och andeväsen. Placerad på tredje ögat underlättar den astralresor och klärvoajans och för att få visioner och djupare insikter om personliga saker eller om en speciell situation.

Den öppnar för interdimensionell kommunikation och hjälper dig i framtidsplanering genom att den öppnar ditt sinne och ditt seende så att du ser allt med tydlig säkerhet. Det är mycket bra kristall i kristallnät där man vill dra till sig hjälp i olika frågor.

Apofyllit hjälper reglera kroppsfunktioner och att förbättra minnet. Som elixir stärker den behandlingar av allergier och astma. Den minskar stress, ångest, rädslor och oro och kan med fördel placeras i ett rum för att höja andligheten och vibrationerna av kärlek och fred.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.