Ärkeänglar

Ariel

Ariel

Djurens, naturens och miljöns ängel. Ariel kommer med god hälsa och vitalitet. Hjälper dig kontakta och bli ett med naturen, djur och alla andra naturväsen. Hjälper dig som arbetar med miljöfrågor, djur och natur.

Läs mer

Azrael

Azrael

Dödens och ljusbärarnas ängel som hjälper andliga ledare att förmedla sitt budskap. Hjälper själar att gå över till andra sidan och de som hjälper de sörjande.

Läs mer

Chamuel

Chamuel

Missförståndens, relationernas och samförståndens ängel. Hjälper till universell och personlig fred och att hitta det du söker.

Läs mer

Gabriel

Gabriel

Kommunikationens och barnens ängel. Hjälper de som kommunicerar via skrift. Författare, lärare och de som arbetar med barn har stor hjälp av Gabriel. Gabriel hjälper också vid graviditeter och adoptioner.

Läs mer

Haniel

Haniel

Uppvaknandets, harmonins, salighetens och den fria viljans ängel. Hjälper till tillit av spirituella förmågor, klarseende och intuition. Hjälper vid fysiska och psykiska hälsofrågor, i synnerhet kvinnliga besvär.

Läs mer

Jeremiel (Remiel)

Jeremiel (Remiel)

Förlåtandets och kommunikationens ängel. Hjälper till känslomässig läkning och att förlåta. Hjälper att utforma det liv man önskar.

Läs mer

Jophiel

Jophiel

Skönhetens och kreativitetens ängel. Hjälper dig att uppskatta skönheten runtom dig och konstnärer att uttrycka sig. Hjälper de som behöver att rensa bort distraktioner.

Läs mer

Metatron

Metatron

Beskyddarens och hjälparens ängel. Hjälper dig med tidshantering och är ett stöd för känsliga personer och indigobarn.

Läs mer

Mikael

Mikael

Beskyddaren och vägledarens ängel. Mikael ger beskydd, hopp, klarhet och mod, självförtroende och man kan vända sig till honom när man är i fara och när man behöver vägledning i sitt livsändamål och klarhet i frågor.

Läs mer

Rafael

Rafael

Den fysiska läkningens ängel. Rafael hjälper till helande av djur och människor, guidar healers, skyddar de som reser och hjälper dig komma närmare din själsfrände.

Läs mer

Raguel

Raguel

Rättvisans och harmonins ängel. Hjälper till klarhet i konflikter och missförstånd så att harmoni och balans kan råda. Hjälper att knyta nya vänskapsband.

Läs mer

Raziel

Raziel

Drömmarnas och universums hemligheters ängel som hjälper tyda dina drömmar och att minnas healing från urminnes tider.

Läs mer