Vill du lära dig kristallhealing?

I vår stora distanskurs i Kristallhealing lär du dig allt du behöver och mycket mer för att använda dina kristaller, oavsett om du har det som hobby eller som yrke.

Går du redan kursen och vill förlänga? Scrolla ner..

files/kristallkurs_14x6_4_1_of_1.jpg

Läs i din egen takt

Kursen är på distans och du kan börja precis när du vill och läser sedan helt i din egen takt och passar oavsett om du är nybörjare eller mer erfaren inom kristaller. Och ja, du kan delbetala.

20% RABATT HELA JUNI TILL KURSPORTALEN

Lite av vad du får lära dig

Kristalluppbyggnad ⋆ Chakran & auran ⋆ Kristalluppbyggnad ⋆ Rena & ladda ⋆ Kristallformationer ⋆ Energiövningar ⋆ Använda pendel ⋆ Meditation ⋆ Historia & vetenskap ⋆ Balansering ⋆ Elixir & kristallnät ⋆ ...och mycket mer!

Tidigare elever om kursen

Kursen är väldigt bra upplagd. Jag tycker om att varva de inspelade föreläsningarna med teori. Förutom Kristallakademins eget material får man också råd och tips om böcker, samt länkar att följa. Jag kan verkligen rekommendera kursen till de som är intresserade av kristallhealing.

Carina

Jag vill ge dig beröm för din fantastiska kurs. Av alla kurser, workshops och utbildningar jag gått inom det mediala (inkl healing) sedan jag började 2013, så är denna den kurs jag uppskattat mest. Det är så komplett och du ger alla förutsättningar för att man ska få ut det mesta av den. Jag har lärt mig så himla mycket och kommer absolut att använda mig av kristallhealing i framtiden. Jag vill också bara säga att både Du som person och lärare tillsammans med ditt företag Kristallakademin inspirerar. Så professionellt, tryggt och med en otrolig service. Jag är oerhört tacksam för att jag såg ett inlägg på Facebook i somras.

Jeanette

Min avsikt med den här kursen var att få en större bild av hur det hela fungerar då jag tycker det har varit svårt att hitta någon bok som förklarat tydligt och lättförståeligt - känns som om jag har fått det genom dig! Innan har jag använt mig av intuitionen, vilket jag fortfarande kommer att göra men det är även skönt för mig att ha en helhet, förståelse utifrån vetenskaplig/beprövad grund.

Camilla

Texterna är välarbetade och lättlästa då de är uppdelade i olika färger och sektioner. Det underlättar att ta till sig orden när det är luft i texten. Jag upplever även att kursen tar med det viktigaste, det är tydligt upplagt. Jag har läst lite om kristaller och chakran tidigare men här känner jag att jag får mer "kött på benen" samt att det är med en vetenskaplig grund och forskning och det gillar jag skarpt!!

Maria

Ännu mer från våra kursdeltagare

Vi ber våra kursdeltagare att besvara 4 frågor anonymt när de har gått klart hela kursen och vi är mycket tacksamma över den positiva respons vi fått hittills.

Frågorna är: ⋆ Vad uppskattade du mest av kursen? ⋆ Vad har du fått ut av kursen? ⋆ Finns det något du saknar i kursen? ⋆ Har du förslag på förbättringar? ⋆

KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA ALLA SVAR

Vill du förlänga kursen?

Ibland kommer livet emellan och man hinner inte det man tänkt sig. Hann du inte gå klart kursen? För 500 kr kan du förlänga din tillgång i kursportalen med ytterligare ett år. Du har då fortsatt mejlsupport och möjlighet att ta diplom under året.

FÖRLÄNG HÄR