• TRUMLADE STENAR ★ Köp 5 st få 5 % rabatt ★ Köp 10 st få 10% rabatt ★ Köp 15 st få 15 % rabatt
Fri frakt inom Sverige över 499 kr ★ Annars 49 kr

Blå Bandagat, trumlade stenar

  • 159 kr
I lager
Lagersaldo: 66
Dela

Trumlade stora härliga stenar av blå bandagat. Kallas ibland också blå spetsagat. 

Mått*: ca 3-4 cm

Information om Blå Bandagat ♡
Blå bandagat lär ha en lugnande och mjuk energi. Där den sägs verka läkande för halschakrat och frigör energier som ger mod, såsom om man är blyg eller rädd för att förmedla sin åsikt. Den kan öka förmågan att uttrycka dina tankar och känslor samt att rättfärdiga dina egna sanningar. 

Egenskaper för Blå Bandagat
♡ Lär frigöra energier för mod och ökar förmågan att rättfärdiga dina känslor.
♡ Sägs verka avslappnande och lugnande
♡ Lär verka balanserande för auran
♡ Sägs motverka mentalt stress och neutralisera frustration.

Användningsområde för Blå Bandagat
Då den sägs hjälpa dig att uttrycka dina känslor och tankar, kan den med fördel användas under meditation och andra spirituella arbete för att reflektera över vad de kan tänkas vara som du behöver uttrycka för att stärka dig själv och ditt självförtroende. Den lär öppna och stimulera halschakrat som ger dig förmåga att uttrycka dig. Blå Bandagat sägs även verka avslappnande för nacke och axlar, där den lär lösa upp inre spänningar och motverka mental stress och neutralisera ilska och frustration, och kan därmed också bäras med dig för avslappnade energier och motarbeta stress som kan finnas runt omkring dig. 

Chakra: Halschakra

Egenskaper: Kommunikation, klarhet, självförtroende, lugn och mod

Affirmation: “Jag kommunicerar mina idéer med klarhet, övertygelse och oemotståndlig vältalighet”.

Kristallnät: Hexa-/Trigonal)

Kristallelixir: Direkt & Indirekt

Blå bandagat sägs även lindra halsinfektioner och lär läka lymfkörtlarna samt motverka stamning. Den sägs också stärka bukspottskörteln och skelettet samt verka infektionshämmande.

Blå bandagat sägs ge skydd, trygghet och säkerhet genom att lösa inre spänningar och motverkar mental stress och neutraliserar ilska. Detta lär göra det möjligt för oss att stå emot yttre påverkan i vårt sökande efter inre frid. Den sägs uppmuntra till en harmonisk, lugn och begrundande syn på livet. Den kan hjälpa till att balansera auran och energikroppen som skyddar oss, eftersom den lär ge harmoni och genom detta kan stabilisera vår hälsa.

Ladda & rena din Blå Bandagat ☾
Du kan ladda din agat i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena din underbara agat med hjälp av rökelse, ljud och under rinnande vatten. 

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.