• Frakt från 39 kr, fri frakt över 600 kr

Blå Bandagat, trumlade stenar

  • 159 kr
I lager
Lagersaldo: 98
Dela

Trumlade stora härliga stenar av blå bandagat. Kallas ibland också blå spetsagat. 

Mått*: ca 3-4 cm

Nyckelord

Kommunikation, klarhet, mod, bättre självförtroende och lugn.

Information

Blå bandagat har en lugnande, mjuk energi. Den är läkande för halschakrat och frigör energier som ger mod om man är blyg eller rädd för att förmedla sin åsikt. Ökar förmågan att uttrycka sina tankar och känslor samt att rättfärdiga sina egna sanningar.

Användning

Meditera med den medan du reflekterar över vad det är du behöver uttrycka för att stärka ditt självförtroende. Använd även för att stimulera halschakrat och förmågan att uttrycka dig.

Mer information

Chakra: Hals

Egenskap: Kommunikation, klarhet, självförtroende.

Affirmation: Jag kommunicerar mina idéer med klarhet, övertygelse och oemotståndlig vältalighet.

Kristallnät: Hexa-/Trigonal)

Kristallelixir: Direkt & Indirekt

Blå bandagat är en agat som är lugnande med mjuk energi. Den är läkande för halsen och frigör energier som ger mod vid blyghet och förmågan att uttrycka sina tankar och känslor och validera sina egna känslomässiga sanningar. Den programmerar den eteriska kroppen för kreativt arbete, genom att mjuka upp och lugna.

Den är avslappnande för nacke och axlar och lindrar halsinfektioner och läker lymfkörtlarna samt motverkar också stamning. Den stärker bukspottskörteln och skelettet samt är infektionssänkande.

Blå bandagat ger skydd, trygghet och säkerhet genom att lösa inre spänningar och motverkar mental stress och neutraliserar ilska. Det gör det också möjligt för oss att stå emot yttre påverkan i vårt sökande efter inre frid. Den uppmuntrar till en harmonisk, lugn och begrundande syn på livet. Den hjälper att balansera auran och energikroppen som skyddar oss eftersom den ger harmoni och genom detta stabiliserar vår hälsa.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.