• TRUMLADE STENAR ★ Köp 5 st få 5 % rabatt ★ Köp 10 st få 10% rabatt ★ Köp 15 st få 15 % rabatt
Fri frakt inom Sverige över 499 kr ★ Annars 49 kr

Ametrin, trumlade stenar

  • 39 kr
I lager
Lagersaldo: 931
Dela

Trumlade stenar av ametrin från Bolivia.

Mått* ca. 2-3 cm

Nyckelord

Mental och andlig klarhet, kreativitet, lösningar, harmoni och balans.

Information

Ametrin är en kraftfull kombination av ametist och citrin som förbinder fysiska och andliga riken. Den förbättrar kreativitet och lärande och hjälper den som behöver komma fram till kreativa lösningar på svåra problem, arbetsrelaterade eller personliga.

Användning

Bär den på dig under tider av stress eller vid pressade situationer för att införa harmoni och balans, då den lindrar stress kan den med fördel bäras när man behöver det som mest.

Mer information

Ametrin är en blandning av både ametist och citrin.

Primärt chakra: Kronchakra

Sekundärt chakra: Solar plexus och tredje ögat. 

Egenskap: Mental och andlig klarhet, kreativitet, harmoni och balans.

Affirmation: Mitt andliga livsändamål är synkroniserat med mina tankar, min vilja och med min själ.

Kristallnät: Sökare (Hexa-/Trigonal)

Kristallelixir: Direkt & Indirekt

Ametrin är en kraftfull kombination av ametist och citrin som förbinder fysiska och andliga riken. Det är en mycket lugnande sten som hjälper de som har kroniska och långvariga sjukdomar. Ametisten i ametrinen hjälper dig uppleva Gudomlig vägledning medan citrinens närvaro hjälper dig att införliva vägledningen i ditt liv.

Ametrin förbättrar kreativiteten och lärande och hjälper den som behöver komma fram till kreativa lösningar på svåra problem, oavsett om de är arbetsrelaterade eller personliga.

Ametrin kombinerar maskulin och feminin energi och hjälper till att skapa harmoni med andra. Den är lindrar stress och kan med fördel bäras när man behöver det som mest. Den eliminerar energi som uppfattas som negativ i både den fysiska kroppen och i auran.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.