★ JUST NU 20% RABATT PÅ VÅR STORA KURS I KRISTALLHEALING ★ ★ Just nu 20 % rabatt på vår stora kurs i kristallhealing ★

Alla blogginlägg

7 Kristaller för studier och fokus

7 Kristaller för studier och fokus

Kristaller för studier och bättre fokus!

Ska du skriva en tenta eller memorera ett föredrag eller hålla i en viktig presentation på jobbet och är supernervös för att minnet ska svikta? Deadline närmar sig och stressnivåerna ökar i tank med att minnet verkar krympa. Då är det lätt att bli missmodig och känna sig utmattad och överväldigad och tappa fokus.

Men lugn bara, det finns knep att ta till – Kristaller och här är några som hjälper dig igenom!

Kristallerna som hjälper är…

Fluorit

Fluorit är en fantastisk sten för sinnet. Den hjälper dig genom alla typer av studier och omfattande projekt genom att stärka din mentala kapacitet och hjälper dig behålla ditt fokus och klarhet när du studerar och söker information. Bäst är regnbågsfluorit eftersom den innehåller samtliga färger men vilken annan färg går bra.

Klar Kvarts

Klar kvarts är samma sak som bergkristall som förbättrar din förmåga att fokusera och att ta till dig den information du behöver. Behöver du hjälp i dina studier så använd gärna en klar kvarts med rutiler i, dvs. en s.k. Rutilkvarts, den hjälper dig dra till dig den information du behöver.

Tigeröga

Tigeröga är en bra sten för studier och forskning. Den stärker ditt självförtroende och din självkänsla och hjälper dig hålla fokus när det finns mycket information att absorbera och processa. Tigeröga stärker beslutsförmågan och hjälper dig genom slutföringsfasen. Den hjälper dig också i forskningsprocessen när du behöver söka ny information och hjälper dig filtrera allt material och att hitta kärnan.

Stilbit

Stilbit är sällan en kristall man hittar ensam, ofta hittar man den tillsammans med apofylit och det är en jättebra kombination när du behöver fokusera. Stilbit ger dig klarhet och hjälper dig tänka klart och tydligt och skulle du hitta ett kluster med apofyllit så får du hjälp på en djupare, mer andlig nivå.

Turkos

Turkos är en bra sten som hjälper dig hålla dina tankar klara. Den lugnar stress, oro och ångest och absorberar negativa energier och därför är den bra att bära på sig under själva tentamen eller föredraget. Dessutom stärker den halschakrat och hjälper dig uttrycka dig.

Blå skapolit

Blå Skapolit kan vara lite knepiga att få tag på och själv köpte jag min på ebay enbart för att den är så bra om man jobbar med projekt som jag gör. Det är en fantastisk kristall för studier och när man verkligen behöver fokusera och vara närvarande. När jag har intensiva perioder och sitter med ett virrvarr av texter och material så lägger jag min skapolit på skrivbordet där jag sitter, den hjälper mig att fokusera så att jag kan bli klar.

Vit Howlit

Vit howlit stärker närminnet och när allt är som mest intensivt kan det vara bra att tejpa fast en howlit över tredje ögat. Den hjälper dig fokusera och minnas det du behöver minnas.

Hur ska du använda kristallerna då?

Vi använder de här kristallerna i perioder när vi tycker att det går trögt eller när vi behöver fokusera och bli färdig med ett projekt. Hur vi använder dem beror lite på men har vi stora projekt och känner att vi har svårt att komma till avslut så går vi ”all in” och ställer upp både kristallnät och bär dem på oss och har de framme som är för stora för att ha i bh’n.

Lycka till!

Lämna en kommentar