★ GÅ VÅR STORA KRISTALLKURS, FRÅN 850 KR I MÅNADEN ★ ★ Gå vår stora kristallkurs, från 850 kr i månaden ★

Kristaller

Lodolit

Lodolit

Information om Lodolitkvarts ♡
Lodolit sägs bära på kvartsens egenskaper som förstärkare men lär även stärka förmågan att kunna kommunicera med både fysiska och icke-fysiska andeväsen. De kan avslöja sanningar på ett kärleksfullt sätt, jorda och ge balans i hela det energifält som omger dig.

Egenskaper hos Lodolitkvarts
♡ Lär verka jordande
♡ Sägs stärka förmågan att kommunicera med andeväsen
♡ Kan användas under manifestering
♡ Sägs ge en inblick i tid och rum
♡ Kan ge kontakt med moder jord och naturen

Användningsområde för Lodolitkvarts
Genom att sitta och titta in i en Lodolit lär du kunna blicka tillbaka i tid och rum och upptäcka händelser som varit dolda för dig och som på olika sätt kan hindra dig i detta liv.

Lodolit kallas även för shamankristall, landskapskvarts, fantomkvarts, ängelfantomkvarts, fairykvarts, trädgårdskvarts, kloritfantomkvarts mm.

Chakra: Samtliga

Affirmation: "Mina intentioner är tydliga och kraftfulla".

Kristallnät: Sökare + Väktare (Tri-/ hexagonal & monoklin)

Kristallelixir: Direkt om inneslutningarna är helt omgärdade av kvarts, annars indirekt.

Dessa magiska kristaller har väldigt många olika namn och egentligen har de olika namn beroende på vilken typ av inneslutningar de har. Namnet Lodolit är egentligen ett handelsnamn på en kvarts med inneslutningar av bland annat klorit, hematit, fältspat och andra mineraler. Inneslutningarna skiftar i olika färger beroende på vilka mineraler inneslutningarna är av.

Lodolit är en kvartskristall med inneslutningar som kan skapa ett helt fantastiskt mönster inuti kristallen - som ett helt paradis inkapslat i klar kvarts!

Ladda & rena Lodolit ☾
Du kan ladda din unika kristall i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena din lodolit med hjälp av rökelse, ljud och under rinnande vatten, såsom under kranvatten eller i ett vattendrag ute i naturen.

Lämna en kommentar