★ LÄR DIG PENDLA - KLICKA HÄR ★ ★ Lär dig pendla - Klicka här ★

Kristaller

Morganit

Morganit

Information om Morganit 
Morganit sägs ha en mild, kärleksfull energi som kan stimulera och försiktigt öppna hjärtchakrat. De lär skapa en väg till energin som aktiverar och stärker kärleksfulla tankar och handlingar samtidigt som de sägs stimulera tålamod och respekt för livet. Morganit sägs även skapa utrymme för att hjälpa dig att hitta glädje, kreativitet och få kapacitet att njuta av livet fullt ut. Morganit (rosa beryll) sträcker sig från mjuk rosa till persiko rosa färg.

Egenskaper hos Morganit
Morganit sägs ha en mild, kärleksfull energi som kan stimulera och försiktigt öppna hjärtchakrat. De lär skapa en väg till energin som aktiverar och stärker kärleksfulla tankar och handlingar samtidigt som de sägs stimulera tålamod och respekt för livet. Morganit sägs även skapa utrymme för att hjälpa dig att hitta glädje, kreativitet och få kapacitet att njuta av livet fullt ut. Morganit (rosa beryll) sträcker sig från mjuk rosa till persiko rosa färg.

Egenskaper hos Morganit
♡ Sägs aktivera och stärka kärleksfulla tankar och handlingar
♡ Kan stimulera tålamod och respekt för livet
♡ Lär förbättra kommunikation mellan dig och dina andliga guider
♡ Sägs lugna och frigöra energier av spänningar i kroppen som vid oro, ångest, stress och frustration

Användningsområde för Morganit
Använd morganit för att låta dig omfamnas av universums kärleksfulla energier. De kan stötta och hjälpa dig i hjärtefrågor, föra in kärlek i flera nivåer av ditt liv, hjälpa dig finna din soulmate samt stötta dig att finna och få utrymme att kommunicera med dina andliga guider. Detta i sin tur sägs ge dig möjlighet att anpassa dig till ditt högre jag och samtidigt få tillgång till information forntida civilisationer. De kan stödja ett medvetet liv av självkontroll och ansvar för din verklighet. Kan med fördel bäras med dig under dagen, användas i magipåsar och kärleksrelaterade kristallnät.

Chakra: Hjärtchakra

Affirmation: “Jag är älskad och hel” & "Jag är omgiven av änglalik energi och gudomlig kärlek". 

Stjärntecken: Vågen & Oxen

Kristallelixir: Indirekt & Direkt (7.5 - 8 Mohs hårdhetsskala)

Morganit sägs även lugna sinnet och lindra känslor av rädsla, stress och skuld. Om du eller någon du känner lider av nervositet och orolig hjärtångest kan man finna trygghet, lugn och frigöra denna energi med hjälp av att omfamna morganit med handen. Dessa magiska stenar sägs även släppa nervösa spänningar i kroppen och ångest som är kopplat till ilska och frustration.

Barn och unga som har olika former av svårigheter sägs ofta finna tröst, trygghet och kärlek i morganit. Kan placeras i sovrummet.

Ladda & rena Morganit ☾
Du kan ladda denna magiska sten i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och i en selenit skål.
Du kan rena morganit med hjälp av rökelse, ljud, under rinnande vatten och med renande intentioner.

 

Lämna en kommentar