★ JUST NU 20% RABATT PÅ VÅR STORA KURS I KRISTALLHEALING ★ ★ Just nu 20 % rabatt på vår stora kurs i kristallhealing ★

Kristaller

Libyskt ökenglas

Libyskt ökenglas

Information om Libyskt Ökenglas ♡
Libyskt ökenglas sägs förkroppsliga vibrationerna i Gyllene Strålen och lär ha en kraftfull, andlig energi. Det sägs vara en spirituellt skyddande kristall och ett kraftfullt manifesteringsverktyg som även kan stärka viljestyrkan. Lär fungera som en mental sköld mot oönskad energi.

Egenskaper hos Libyskt Ökenglas
♡ Lär vara ett starkt manifesteringsverktyg
♡ Kan stimulera mentala och mediala förmågor
♡ Sägs ge andlig vision och spirituellt beskydd

Användningsområde för Libyskt Ökenglas
Meditera gärna med den då den lär öppna upp ditt inre seende så att du kan uppnå djupare andlig medvetenhet och stimulera dina mentala och mediala förmågor.

Chakra: Solar Plexus

Affirmation: “Jag har kraften att förändra mitt liv”.

Libyskt ökenglas är en impaktit som lär ha skapats vid ett meteoritnedslag och finns i områden i östra Sahara, i öknen i östra Libyen och västra Egypten.

Den sägs fungera som en psykisk sköld mot oönskad energi och lär vara ett bra verktyg för de som känner att de inte hör hemma på jorden.

Libyriskt ökenglas lär förkroppsliga vibrationerna i Gyllene Strålen och sägs ha en kraftfull andlig energi. Det lär vara en spirituellt skyddande kristall som ger kraft åt den inre viljestyrkan och där den kan vara ett kraftfullt manifesteringsverktyg.

För ljusarbetare lär den kraftfulla andliga energin från Gyllene strålen förkroppsligas i dessa kristaller och där de kan vara ett starkt hjälpmedel för uppstigning. Dess starka energi sägs underlätta andliga förändringar och aktiveringar av ljuskroppen.

Denna magiska sten sägs vara nyckeln för att komma åt akashiska krönikan (historien och informationen) och för att se och komma åt tidigare civilisation. Den lär förbättra meditation och andlig, ritual praktik och kan hjälpa till att förverkliga deras potential i den materiella världen.

Den lär öppna upp din andliga vision så att du kan uppnå djupare andlig medvetenhet och hjälpa till lärande genom att stimulera dina mentala och mediala förmågor.

Kul att veta
Libyskt ökenglas fanns i en del av smyckena som återfanns i kung Tutankhamons grav, och ansågs ha magisk eller mystisk energi.

Ladda & rena Libyskt ökenglas ☾
Du kan ladda denna magiska sten i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena libyskt ökenglas med hjälp av rökelse, ljud, under rinnande vatten och med renande intentioner.

Lämna en kommentar