★ LÄR DIG PENDLA - KLICKA HÄR ★ ★ Lär dig pendla - Klicka här ★

Kristaller

Larvikit

Larvikit

 Information om Larvikit ♡

Larvikit är en magmatisk bergart. De hittades för första gången i Larviksfjorden i Norge, och det är också därifrån de fått sitt fina namn. De kan även ibland felaktigt kallas Norsk Månsten eller Black Moonstone, då de kan förekomma med mer eller mindre svart-blå inslag som påminner om svart månsten.
Larvikit lär vara en magiskt sten med ett fantastiskt utseende. Stenen är vanligtvis mörkblå, grå och svart, med märkbara partiklar av nefelin eller kvarts men förekommer också med ljusgrönt skimmer. Där kan även förekomma små mängder av andra mineral såsom olivin (grön), ilmenit (svart glänsande) och magnetit (gråsvart). De har ofta en så kallad schillereffekt som i sin tur kan påminna en del om kristallen Labradorit. Denna schillereffekt är i vacker glans skapad i närvaro till vissa mineraler. Schillereffekten i Larvikit har ett blåaktigt färgspektrum utifrån olika ljusbrytningar i stenen, de är ofta vanligt med silver och blå glimmer i stenens naturligt svarta delar. Stenen tros bland annat, trots dess mörka och gåtfulla utseende, ha renande energi som kan ge inre lugn och transformation.

Egenskaper hos Larvikit
♡ Sägs vara en sten för inre transformation
♡ Kan rena din kropp och själ från negativ energi
♡ Kan försvara ditt auriska fält
♡ Sägs ha terapeutiska egenskaper
♡ Lär främja helande inom flera områden
♡ Sägs ha kraft att hjälpa dig övervinna tidigare trauman och lidande
♡ Kan ge andligt medveten och närvarande, acceptans och förståelse
♡ Lär verka jordande och förstärka din känsla av trygghet

Användningsområde för Larvikit
Dessa underbara stenar har otroligt fina och många egenskaper och användningsområden.
Larvikit sägs användas av healers, meditatorer/meditatörer, yogis och terapeuter. Stenen lär användas för mental och fysisk återhämtning, toxinrensning och sägs ha välgörande effekter på ditt inre. De tros också ha en gynnsam inverkan på hjärnan, där de kan användas för att främja helande och hjälpa individer att övervinna inlärningssvårigheter orsakade av fysiska trauman.

Chakra: Rotchakra, Kronchakra & Tredje ögat

Stjärntecken: Samtliga, sägs vara lite extra användbar för Vattumannen

Kristallelixir: Indirekt

Larvikit lär vara en väl användbar sten hos kristallhelare, då dessa underbara stenar sägs ha kraften att hjälpa dig övervinna tidigare lidande och trauman, och kan användas för känslomässiga helande syften. Tidigare minnen kan täppa till sinnet och orsaka en känslomässig storm. Larvikit sägs uppmuntra till att acceptans och förståelse av verkligheten, vilket kan hjälpa till med stängning av känslomässiga stormar och acceptera vårt förflutna. Som är viktigt eftersom vi inte kan påverka sådant som redan skett. I sin tur sägs de göra dig mer andligt medveten och närvarande.

De sägs stärka dina idéer, både medvetet och undermedvetet, samtidigt som du kan öka din medvetenhet till dina egna känslor. Alla dess fördelar sägs hjälpa till att minska ångest, vilket är bland de vanligaste typerna av mörk energi. För många människor är ångest en naturlig reaktion. Det kan hindra individer från att möta verkligheten och leder ofta till känslomässiga val som kanske inte är i deras bästa intresse. Deras renande egenskaper kan ge dig den insikt du behöver för att inte oroa dig för att känslor och tidigare händelser tar över ditt liv. De trots skingra negativitet och motivera dig att koncentrera dig på dina genuina känslor och alla bra saker som händer i ditt liv.

Stenens egenskaper kan erbjuda ett kontinuerligt skydd utöver den rengöringsenergi som den kan avge. Larvikit sägs fungera som en psykisk och kroppslig barriär, som avleder ond energi i alla riktningar. De tros även vara en potent shamankristall som kan hjälpa dig att ansluta till världar bortom din egen.

Larvikit sägs kunna användas för att läka andliga sjukdomar samt förbättra intellektet här på jorden. Dessa magiska stenar lär rensa ditt sinne från distraherande idéer, vilket gör att du kan koncentrera dig och uppnå inre lugn. Detta sägs bero på stenens betydande inflytande på energiflödet genom kroppen. Där de lär ha kapacitet att balansera chakrasystemet och ansluta till vissa kroppspunkter.

Ladda & rena Larvikit ☾
Du kan ladda denna magiska sten i fullmånens ljus, vid ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena Larvikit med hjälp av rökelse, ljud, under rinnande vatten och med renande intentioner.

Lämna en kommentar