★ JUST NU 20% RABATT PÅ VÅR STORA KURS I KRISTALLHEALING ★ ★ Just nu 20 % rabatt på vår stora kurs i kristallhealing ★

Alla blogginlägg

Kristallnät - Så här gör du!

Kristallnät - Så här gör du!

Crystal Grid och Kristallnät – Så Här Gör Du!

Crystal Grid kan översättas till Kristallnät, Kristall Grid eller kristallgaller. I detta blogginlägg ska vi berätta hur man ställer upp ett Crystal Grid och aktiverar det och vad vi anser att man behöver tänka på. Crystal Grids är lite som att så ett frö som sedan växer. Man sår ett frö i jorden och vattnar och sedan väntar man (tålmodigt) på att en planta ska komma upp. Plantan växer sig sedan allt större och större om du vattnar och gödslar plantan.

Samma sak är det med kristaller. Du placerar din intention (sår ett frö) i kristallerna och aktiverar kristallnätet (vattnar) och sedan väntar du på att det du önskat (din intention = fröet) ska börja växa och bli verklighet. Står kristallnätet länge (om plantan ska växa sig stor) måste du då och då upprepa din intention och återladda kristallnätet (vattna & gödsla).

Det finns megamånga sätt att göra kristallnät på och här får du Kristallakademins sätt. Vi vet att de fungerar!

Klicka här för att se våra färdiga kit för kristallnät. 

Olika sorters Crystal Grids

Ett Crystal Grid kan göras hur enkelt och hur komplicerat som helst. 

När du ställer upp ett Crystal Grid så finns det ett par saker att tänka på. Kristallen i mitten bör vara större än resterande kristaller i nätet. Den bör vara antingen en enkelterminerad kristall som står upp med spetsen pekandes uppåt. Du kan också ställa ett klot eller ett ägg som sten i mitten. Använd däremot aldrig ett kristallkluster, trumlad sten, donuts eller liknande. Dessa fördelar energin på ett helt annat sätt och är inte lämpliga just där.


Vi går igenom olika sorters kristallnät i kristallhealingkursen och hur du bäst kan använda dem. Kursen hittar du här.

 

Crystal Grid med en spetsig kristall…

Kristallnät med en enkelterminerad kristall som pekar uppåt, samlar och förstärker energin och skickar den rakt upp och ut i universum. Detta gäller också om du använder en pyramid i mitten. Energin blir lite annorlunda men det behöver vi inte gå in på just nu. 

… eller med en rund eller äggformad kristall.

Gör du ett kristallnät med en rund kristall, ett sk. kristallklot, kommer energin att samlas i klotet med går sedan tillbaka för att spridas i alla riktningar eftersom bollen är rund.

Samma sak händer om du ställer ett ägg i mitten, ägget ska stå med den spetsiga änden rakt uppåt och kommer då att samla och sprida energin i alla riktningar men lite mer uppåt eftersom du har en spets där.

Vad kan det användas till?

När du placerat ut kristallen som du ska ha i mitten så kan du börja lägga ut resten. Innan du börjar lägga ut så kan det vara bra att tänka igenom vilket syfte du vill att ditt Crystal Grid ska ha. Det kan vara saker som:

  • Attrahera en bättre ekonomi
  • Attrahera kärlek
  • Attrahera ett annat jobb
  • Skapa ett bättre energiflöde
  • Hela jordens energi
  • Skicka helande energier till katastrofdrabbade
  • Få kontakt med individer på en annan planet
  • Skicka budskap till farmor i himlen
  • Skydda ditt hem
  • Och så vidare…..

Det enda du egentligen inte kan använda ett Kristallnät till är negativa saker. Du kan inte rikta det mot någon för att tvinga honom/henne att älska dig, du kan inte ladda det med intentionen om att farbror Anton ska avlida så att du får ärva snabbare och du kan inte skicka död och olycka till någon som gjort dig illa.

Och resten av kristallerna..

När du bestämt dig för vilket syfte ditt Crystal Grid ska ha så är det dags att lägga ut. Den enklaste uppställningen kan vara din sten i mitten och tre trumlade stenar runtom. Stenarna runtom kan vara råa, trumlade, spetsar osv… men inte kluster eller geoder.

Försök lägga samma form (rå, spets, trumlad) jämnt runtom stenen i mitten. Med det menar vi, om du har tre trumlade stenar och tre kristallspetsar, så lägg inte de tre spetsarna på högersidan och de tre trumlade på vänstersidan utan fördela dem jämnt runtom, i detta fall varannan spets och varannan trumlad.

Varför rekommenderar vi inte kluster? Kluster och geoder är fantastiska men i ett kristallnät så sprider de energin lite okontrollerat och ”hej vilt”, och då förloras lite av syftet med att ställa upp kristallerna i ett speciellt mönster. Vi vill ju samordna och rikta energierna i speciella mönster för att förstärka energierna.

Använd kluster och geoder till annat istället!

Val av stenar och kristaller

Valet av stenar som ska ingå beror på syfte. Vill du attrahera kärlek använder du stenar som rosenkvarts, röd turmalin, rodokrosit osv. Vill du attrahera pengar använder du stenar som malakit, citrin, pyrit, jade osv.

I webbutiken har vi färdiga kristallkit som du kan använda för olika syften. Börja gärna med kristallkit bas och fyll sedan på med de kristaller du behöver för ditt syfte!

 

 

 

mars 24, 2022

Jag själv har mycket stress i mitt liv, särskilt runt pengar. Behöver bättre självkänsla och hälsa, samt behöver en nystart och mer kärleksenergi.

Fråga; går det att ha flera behov/intention på ett och samma kristallnät, eller dem måste vara separata på olika brickor?
Om det går att kombinera, hur ska jag tänka och göra i placering?

Anneli Andersson
okt. 25, 2021

Tack för en fantastisk sida ❣️💜🙏💚

Vill så gärna lägga ett kristallnät för en vän och hans dotter (okay även dotterns mamma fast det är hon som ställt till det). Vill ge dem extra kraft att “hitta rätt” i detta kaos för allas bästa ❣️ 🙏 💚

Känner oehörd sorg och stor maktlöshet inför detta 💔

Kommer att ta in denna intentionen i kristallnätet in i en djup, upprepad meditation för extra boost..

Förslag? 💚 💚 💚

Liv Lejondotter

Lämna en kommentar