★ GÅ VÅR STORA KRISTALLKURS, FRÅN 850 KR I MÅNADEN ★ ★ Gå vår stora kristallkurs, från 850 kr i månaden ★

Kristaller

Aprikosagat

Aprikosagat

Dessa underbara och vackra aprikosagater kommer ofta med vackra färgband/ringar i gräddvit och har en lätt ljusrosa och orange färg. Lite som färgerna från en aprikos eller persika. De sägs ha en mild och lugnande energi som kan stötta och vara ett fint verktyg för den som känner sig nedstämd eller orolig. De lär hjälpa till att övervinna negativa känslor genom att föra in kärlek i dina chakran. Aprikosagat med sin milda karaktär sägs arbeta långsamt men medvetet för bestående effekt.

Egenskaper hos Aprikosagat
♡ Sägs ha en mild och lugnande energi
♡ Lär verka helande, skyddande och kan öka självacceptans
♡ Kan bidra till transformation och ökad kreativitet

Användningsområde för Aprikosagat
Bär gärna aprikosagat med dig när du önskar en mild och lugnande energi under dagen. Det sägs att aprikosagat kan hjälpa dig att finna lösning på problem istället för lägga problemet åt sidan eller försöka dölja det, omedvetet eller medvetet, och lär därför vara ett fint komplement när du söker lösning eller få ro kring ett problem. Omfamna din aprikosagat med händerna och skriv sedan ner dina tankar och känslor.

Chakra: Hjärtchakra, Baschakra & Navelchakra

Affirmation: “Jag är lugn och centrerad”.

Stjärntecken: Vågen, Skorpionen, Oxen, Väduren, Lejonet & Skytten

Element: Eld

Kristallelixir: Direkt & indirekt

Dessa underbara stenar sägs hjälpa de som har förträngt känslomässiga problem som kan behöva åtgärdas. Genom detta lär dessa eventuella undertrycka känslor få hjälp att släppas fria så att läkning kan påbörjas. De lär även specifikt läka och balansera navelchakrat.

De sägs ha en mild, stärkande energi som i tysthet, lite bakom kulisserna, kan öka din kreativitet och hjälpa till att initiera transformation i ditt liv.

Aprikosagat lär vara både en grundande, skyddande och andlig sten. Dess lugna och tysta energi kan verka i de subtila kropparna och sägs vara bra för att uppnå stabilitet och balans i många aspekter av ens liv. Det finns berättelser om att aprikosagat har använts som utsmyckning i pansarutrustning för att ge krigaren styrka och få uppnå seger i strid, hur häftigt är inte det?

Aprikosagat sägs även fördjupa bandet mellan föräldrar och deras barn och kan hjälpa till att lugna sinnet och förbättra både koncentration och minne. De lär ge dig mod och lindra nöd när du behöver det, när saker sker utanför din kontroll.

Ladda & rena Aprikosagat ☾
Du kan ladda aprikosagat i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena dessa magiska stenar med hjälp av rökelse, ljud, renande intentioner och under rinnande vatten.

Lämna en kommentar