★ GÅ VÅR STORA KRISTALLKURS, FRÅN 850 KR I MÅNADEN ★ ★ Gå vår stora kristallkurs, från 850 kr i månaden ★

Kristaller

Grön Aventurin

Grön Aventurin

Aventurin finns i flera olika färger och egenskaperna på dessa lär variera. Gå gärna in på respektive färg och produkt för att se kristallens unika och specifika egenskaper ♡

Information om Grön Aventurin ♡
Grön Aventurin lär vara en kristall för hopp och framtidstro. De sägs ha en stark förbindelse till jorden och till det Deviska riket, vilket lär skapa en omfamnande känsla av natur och dess lugnande vibrationer. Lär ha en upplyftande vibration som kan stärka tron på din egen styrka.

Egenskaper hos Grön Aventurin
♡ Kan ge ökat självförtroende och personlig tillväxt
♡ Lär ge hopp och självkänsla
♡ Sägs ge vitalitet såsom styrka, livskraft och energi

Användningsområde för Grön Aventurin
Kan användas i kristallnät och magipåsar, då de lär skapa positiv energi, fokus och styrka. Då kristallerna lär stimulera vitalitet och livskraft kan den med fördel bäras med dig under dagen för sprida dess härliga kraft och energi! De lär dessutom vara helt perfekt när du står inför en ny fas i livet.

Chakra: Hjärta

Affirmation: “Jag rör mig framåt med optimism, självförtroende och förnyad vitalitet”.

Kristallnät: Sökare (tri-/hexagonal)

Kristallelixir: Direkt & indirekt

Grön aventurin lär absorbera elektromagnetisk smog och skydda mot miljöföroreningar. De sägs stimulera krafter till den fysiska tillväxten till tidigt födda spädbarn, barn och tonåringar. De sägs även öka övergripande vitalitet och förbättra den intellektuella utvecklingen av barn som till exempel kämpar med skolarbete och destruktiv hyperaktivitet.

Denna underbara gröna kristall sägs även hjälpa vuxna med skriftligt arbete, maskinskrivning och datorfärdigheter, och kan vara till nytta för de som kan behöva övervinna klumpighet. Aventurin kan användas i elixir att dricka eller smörja på kroppen och lär vara mycket användbar för att lindra eksem, rosacea, akne och andra hudproblem.

Grön aventurin lär vara idealisk för att lugnande kraftiga temperamentväxlingar, och sägs kunna minska gräl mellan par. För de som letar efter kärlek i sina mogna år kan grön aventurin användas som kärlekskristall i kristallnät som gäller kärlek och relationer eller användas på hjärtchakrat, då den lär uppmuntra till kärlek senare i livet.

De sägs även vara en mycket positiv sten för studenter och ungdomar som står på tröskeln inför kommande resa och liv. Lär vara en toppen present att ge bort!

Grön aventurin lär hjälpa dig genom förändringsprocesser och sägs vara en fin kristall för ökad fertilitet.

Ladda & rena Grön Aventurin ☾
Du kan ladda grön aventurin i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena din gröna aventurin med hjälp av rökelse, ljud, renande intentioner och under rinnande vatten.

Du finner grön aventurin här: Grön Aventurin samt gul och orange aventurin här: Gul AventurinOrange Aventurin

Här hittar du alla våra Aventurin stenar

Recommended products

Lämna en kommentar