★ LÄR DIG PENDLA - KLICKA HÄR ★ ★ Lär dig pendla - Klicka här ★

Kristaller

Aurakristaller

Aurakristaller

Aurakristaller är oftast kvartskristaller som exponerats för ånga med olika ädelmetaller vid mycket höga temperaturer, vilket gör att ädelatomerna smälter in i kristallerna. Detta lär skapa vackra högfrekventa kristaller med olika egenskaper ♡

Några av våra aurakristaller: 

Information om Flame Aura Kvarts ♡
Flame Aura Kvarts lär hjälpa till vid spirituella initieringar och ritualer. De sägs stimulera kundalinienergin och justera effekten för att ge just så mycket du kan behöva för en flerdimensionell energistigning. Lär ge en djupare meditation och stärka kontakten med forntida civilisationer.

Egenskaper hos Flame Aura Kvarts
♡ Sägs hjälpa till vid spirituella initieringar och ritualer
♡ Lär verka energihöjande
♡ Kan stimulera kundalinienergin

Information om Opal Aura
Opal Aura lär ha en hög vibration som kan lyfta dig när du känner dig nere. De sägs stå för glädje och kan skapa en stark kontakt mellan kropp, sinne och själ. De lär även stärka kontakten med änglar och andevärlden samt hjälpa till en mer optimistisk syn och att se skönheten i allt.

Egenskaper hos Opal Aura
♡ Lär vara upplyftande
♡ Sägs ge kontakt med andevärlden
♡ Kan ge optimism och glädje
♡ Lär hjälpa dig att se det vackra 

Information om Angel Aura Ametist ♡
Dessa magiska kristaller sägs verka upplyftande, ge ökad medvetenhet och stillhet samt där de kan ge och skapa kärleksfull kommunikation.
Angel Aura sägs ha en kärleksfull och omvårdande energi. Där de kan stimulera livsglädjen, lyfta humöret och kan hjälpa dig att se skönhet i allt, med ett öppet hjärta. De kan främja förmågan att kommunicera och kan hjälpa till att rena både auran och alla chakra.

Egenskaper hos Angel Aura Ametist
♡ Sägs ge upplyftande frid, stillhet och lugn
♡ Lär ge ökad medvetenhet
♡ Kan skapa och öppna för kärleksfull kommunikation

Kristallerna lär bära på egenskaper främst från Angel Aura men också från Ametist som sägs skapa en helt underbar kombination tillsammans ♡

Information om Angel Aura ♡
Dessa magiska stenar sägs verka upplyftande, ge ökad medvetenhet och stillhet samt där de kan ge och skapa kärleksfull kommunikation. Angel Aura sägs ha en kärleksfull och omvårdande energi. Där de kan stimulera livsglädjen, lyfta humöret och kan hjälpa dig att se skönhet i allt, med ett öppet hjärta. De kan främja förmågan att kommunicera och kan hjälpa till att rena både auran och alla chakran.

Egenskaper hos Angel Aura
♡ Sägs ge upplyftande frid, stillhet och lugn
♡ Lär ge ökad medvetenhet
♡ Kan skapa och öppna för kärleksfull kommunikation

Information om Aqua Aura  ♡
Aqua Aura kvarts sägs ha en lugnande effekt på den emotionella kroppen och lär vara enastående på att neutralisera negativitet och stress. De sägs aktivera själen, frigöra sinnet från begränsning och skapa utrymme för något nytt. Aqua Aura kan även fördjupa spiritualitet och kanalisering.

Egenskaper hos Aqua Aura
♡ Sägs öppna för alla typer av interdimensionell kommunikation
♡ Lär öppna upp för multidimensionalitet (lär vara en form av medvetenhet bortom den linjära och fysiska världen, att röra sig mellan tid och rum i olika universum)
♡ Kan ge kreativitet, andligt stöd och guidning
♡ Sägs ha en lugnande, helande och frihetsgivande kraft och energi

Läs gärna mer under respektive produkt 

Här hittar du alla våra Aurakristaller

Lämna en kommentar