★ JUST NU 20% RABATT PÅ VÅR STORA KURS I KRISTALLHEALING ★ ★ Just nu 20 % rabatt på vår stora kurs i kristallhealing ★

Kristaller

Azurit

Azurit

Information om Azurit ♡
Azurit lär rensa bort spänningar och tvivel samt öppna sinnet för nya magiska perspektiv. Den sägs stimulera intellektet, väcka utvecklingen av intuitiva förmågor och synkroniserar det inre seendet för andlig vägledning. Sägs även stärka fokus vid meditation och medial kanalisering.

Egenskaper hos Azurit
♡ Kan öka intuitiva förmågor
♡ Lär ge insikter och ökat intellekt
♡ Sägs ge andlig vägledning och kan hjälpa dig få en bredare inblick i tidigare liv

Användningsområde för Azurit
Du kan använda azurit som förstärkare i drömmar och för att få komma in i ett meditativt eller kanaliserande tillstånd. Azurit lär vara mycket användbar för den som vill utforska tidigare liv och utveckla intuitiva förmågor, men även för den som önskar rensa bort spänningar och tvivel. Bär den gärna med dig i en liten tygpåse.

Primärt chakra: Tredje ögat

Sekundärt chakra: Halschakra

Affirmation: “Mitt medvetande vidgas när jag öppnar mitt sinne för nya visioner”.

Kristallnät: Väktare (Monoklin)

Kristallelixir: Endast indirekt

Azurit lär ha varit en viktig sten för forna Atlantis och Egypten där stenen sägs ha använts av de högsta prästerna och prästinnorna. I antika Kina kallades den för “himlastenen” eftersom man trodde att den öppnade himmelska portar. Antikens romare och greker lär ha använt den, då den sägs ha förmågan att öppna det inre seendet och ha helande kraft. För mayafolket inspirerade azurit det mystiska jaget och sägs ha underlättat överföringen av visdom och kunskap via tanken. Indianerna lär ha använt denna heliga sten för att kontakta deras andliga guider, känna närvaro och för att förstå budskap.

Azurit sägs rensa bort spänningar och förvirring samt öppna sinnet för nya perspektiv. Den kan stimulera intellektet, väcka utvecklingen av psykiska och intuitiva förmågor och synkronisera den inre synen med andlig vägledning. Det kan användas för att förstärka drömmar, komma in i ett meditativt eller kanaliserande tillstånd, och sägs möjliggöra kroppsresor och där den även sägs se till att resan är säker.

Ladda & rena Azurit ☾
Du kan ladda din magiska sten i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena azurit med hjälp av rökelse, ljud och med renande intentioner. Rena inte azurit i vatten, då den lär vara en skör kristall som kan riskera gå sönder och som kan innehålla spår av malakit.

Lämna en kommentar