★ JUST NU 20% RABATT PÅ VÅR STORA KURS I KRISTALLHEALING ★ ★ Just nu 20 % rabatt på vår stora kurs i kristallhealing ★

Kristaller

Svart Opal

Svart Opal

Information om Svart Opal ♡
Svart opal är en variation av en vanligtvis ogenomskinlig opal tillsammans med ett fåtal färgkombinationer. Dessa svarta opal har färginslag av brun, vit, grå och beige. Ofta kallas dessa stenar för Coffee Opal och Mocha Opal för dess härliga mix av färger som påminner om just kaffe. Svart opal sägs erbjuda ett starkt skydd av ens kropp och aura där de kan fungera som en eterisk sköld mot negativ energi och andra personers känslomässiga toxicitet. De lär bland annat även hålla dig lugn och avslappnad och hjälpa dig att erövra olika former av rädsla.

Egenskaper hos Svart Opal
♡ Sägs ge ett starkt skydd och fungera som en eterisk sköld
♡ Kan hålla dig jordad, lugn och avslappnad
♡ Tros hjälpa dig att erövra rädsla och ge dig hopp
♡ Sägs stötta dig och påminna dig om att du aldrig är ensam på livets resa

Användningsområde för Svart Opal
Svart opal lär vara en av de starkaste stenarna att för att hjälpa människor att ta sig an känslan rädsla. De sägs ge dig styrka att ta dig an de saker som skrämmer dig mest samtidigt som de kan hjälpa dig hålla dig lugn och avslappnad i obekväma situationer. Ofta lär det enda sättet att bryta sig igenom rädsla vara att möta den. Oavsett vilken typ av rädsla du må ha sägs svart opal hjälpa dig att finna styrkan och ge självförtroende för dig att våga möta dessa hinder, så du kan få möjlighet att bli en starkare och renare version av dig själv.

Chakra: Rotchakra & Kronchakra

Stjärntecken: Skorpionen & Skytten

Element: Jord

Affirmation: “Jag låter inte mina rädslor kontrollera mig - jag är stark och trygg”.

Kristallelixir: Indirekt & Direkt

Svart opal sägs vara en stark manifestationssten samt en underbar sten för meditation. I meditation kan den hålla dig lugn och avslappnad samtidigt som den tros stötta dig att möta dina känslor. Vid meditation föreslår vi att du placerar dig tillsammans med din sten, stenen kan antingen hållas i händerna eller finnas en bit framför dig, och där du börjar att kanalisera de känslor som gör dig rädd, otrygg eller som fyller upp ditt sinne och hjärta. Projicera denna energi (tankar och känslor) till din sten. Rena sedan din opal för att bli av med den energi du projicerat. Bär stenen med dig för att avvärja från att dessa tankar ska komma tillbaka.

Då de kan hjälpa till att släppa rädslor, känslor och tankar som i vanliga fall kan stoppa oss, sägs svart opal även ge oss förmågan att prova nya saker och agera på spontana idéer.

Ladda & rena Svart Opal ☾
Du kan ladda denna magiska sten i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena svart opal med hjälp av rökelse, ljud, under rinnande vatten och med renande intentioner.

Lämna en kommentar