★ JUST NU 20% RABATT PÅ VÅR STORA KURS I KRISTALLHEALING ★ ★ Just nu 20 % rabatt på vår stora kurs i kristallhealing ★

Kristaller

Andekvarts

Andekvarts

Information om Andekvarts ♡
Andekvarts är en typ av kvarts med ett ovanligt växtsätt som ofta kännetecknas av en central punkt, vars kropp är täckt av små underbara kristaller (druzy). Kraftfull helande ljusenergi sägs stråla ut ur varje liten kristall. De kallas Spirit Quartz, men även för Cactus Quartz och Porcupine Quartz. De förekommer vanligtvis sammansatt av ametist, men det kan även förekomma tillsammans med citrin, vitkvarts (snökvarts) och rökkvarts. Dess frekvens lär ansluta och aktivera jordstjärna, baschakrat, solar plexus, tredje ögat och kronchakrat. Alla typer av andekvarts sägs hjälpa en att koppla till ditt högre jag, där de kan föra fram själens visdom och kunskap. De lär rena auran och hindra oönskade energier att tränga sig igenom. De kan stärka passion, fantasi och de logiska sinnet samt stimulera till kreativitet.

Egenskaper hos Andekvarts
♡ Kan ge andligt stöd och kreativitet
♡ Sägs koppla till ditt högre jag som kan ge tillgång till själens visdom
♡ Lär ansluta till en gruppmedvetenhet
♡ Kan hjälpa blyga att bli mer öppna och avslappnade i andras sällskap
♡ Sägs ha helande ljusenergi från varje liten kristall i dess sammansättning

Användningsområde för Andekvarts
Meditera med den för att stärka medkännande som kan underlätta växlingarna mellan olika tillstånd av ”varande”. Bär den med dig för att stimulera fantasi och kreativitet. De lär föra in en hög vibrationsenergi i ens fysiska kropp och kan i sin tur hjälpa till att energisätta och anpassa ens energifält och integrera energin på flera nivåer. Sägs kunna användas för andliga, själsresor bortom denna fysiska dimension. Andekvarts sägs vara stödjande för de som håller på att går över till andra sidan och inte längre kommer finnas kvar hos oss i detta jordelivet.

Chakra: Baschakra, Solar Plexus, Tredje ögat & Kronchakra (kopplas främst till Kronchakra)

Affirmation: “Jag är inte ensam - jag är trygg, fri och i kontakt med mitt inre, högre jag”.

Stjärntecken: Stenbocken, Vattumannen, Vågen, Fiskarna & Jungfrun

På grund av sin form sägs de hjälpa till att ansluta "gruppmedvetandet" så att man känner sig som en del av hela mänskligheten och man inte bara verkar utifrån "jaget" eller "egot". Där de lär främja enhet och harmoni, uppmuntra till en vilja att arbeta tillsammans. De sägs även hjälpa dem som är blyga att bli mer öppna och känna sig avslappnade i andras sällskap.

Andekvarts lär stödja ens själsenergi om den reser bort från denna fysiska dimension till de eteriska högre dimensionerna. De lär ha en djupgående koppling till vårt kronchakra och kan hjälpa oss att uppnå djupa tillstånd under meditation, shamanistisk resa eller under astrala resor. Andekvarts sägs skydda vår aura och förvandla negativitet runt oss så att vi kan förbli lugna och fridfulla. Det lär vara en mycket andlig sten, som vill att vi ska leva det liv vi förtjänar och kommer att göra sitt bästa för att höja vår vibration och koppla oss till vårt högre jag.

Ladda & rena Andekvarts ☾
Du kan ladda denna magiska sten i fullmånens ljus.
Du kan rena andekvarts med hjälp av rökelse, ljud och med renande intentioner.

Lämna en kommentar