★ JUST NU 20% RABATT PÅ VÅR STORA KURS I KRISTALLHEALING ★ ★ Just nu 20 % rabatt på vår stora kurs i kristallhealing ★

Kristaller

Hematoid Kvarts

Hematoid Kvarts

Hematoid Kvarts, ibland även kallad röd golden healer och eldkvarts. 

Information om Hematoidkvarts 
Hematoidkvarts är en kvartskristall som innehåller magiska och “eldiga” hematitinneslutningar. Dessa inneslutningar förekommer i svart och rödbrunt.
Hematoidkvarts sägs vara en mycket jordande kristall som kan lugna och tysta ens sinne. Bland annat kan de hjälpa dig att ta dig tiden att bearbeta saker ordentligt samtidigt som de kan ge dig balans, viljestyrka och ökad självkänsla. 

Egenskaper hos Hematoidkvarts
♡ Kan inspirera till kreativt och originellt tänkande
♡ Sägs öka fokus och koncentration
♡ Lär öka din viljestyrka, självkänsla, självvärde och ditt självförtroende
♡ Sägs ge balans och lugn samt stimulera till lycka och fred
♡ Kan öppna för kommunikation med andar och uppmuntra till andlig utveckling

Användningsområde för Hematoidkvarts 
Hematoidkvarts sägs hjälpa och stötta inom flera områden. De kan exempelvis hjälpa dig till ett lugnt sinne och balansera dina livsenergier och rena samt balansera dina chakran. Använd gärna vid meditation, manifestation, nystart och vid behov av att släppa taget. Istället för att identifieras med dina tankar och de eventuella misstag du gjort, kan hemotoidkvarts hjälpa dig att hantera dessa tankar och där du på ett kreativt och lugnt sätt kan komma vidare. Kristallerna sägs locka till sig välmående energier och belöna dina ansträngningar med lycka och kärlek. Hematoidkvarts sägs även vara effektiv vid problemlösning och kan med fördel finnas med dig under dagen för alla dess magiska energier och egenskaper.

Primärt chakra: Bas

Sekundärt chakra: Sakral & Solarplexus

Affirmation: “Mina tankar är klara och fokuserade”.

Stjärntecken: Skorpion

Kristallelixir: Direkt & Indirekt (har din kristall någon naturlig spricka rekommenderas indirekt metod)

Hematoidkvarts sägs lösa upp obalanserade tankar och negativitet så du får möjlighet att njuta av en mer balanserad tillvaro. Dessutom lär de hjälpa dig med fokus och koncentration samt hjälpa dig som söker svar på olika problem och frågor.

Dessa magiska eldiga kristaller sägs kunna förankra dig till jorden och uppmuntra dig till andlig utveckling. De lär också främja klarhet, ta bort negativa energier och omvandla dessa till positiva och lugna känslor. Då hematoidkvarts sägs ha en stor lugnande inverkan och förankring till jorden tros de även mota mental stress, ångest och oro samt höja din självkänsla och välmående. 

Ladda & rena Hematoidkvarts ☾
Du kan ladda denna magiska sten i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och i en selenit skål.
Du kan rena hematoidkvarts med hjälp av rökelse, ljud och med renande intentioner. 

Lämna en kommentar