★ LÄR DIG PENDLA - KLICKA HÄR ★ ★ Lär dig pendla - Klicka här ★

Kristaller

Septarian draksten

Septarian draksten

Information om Septarian
Septarian lär vara en mycket användbar talisman för mentala och andliga problem och som kan hjälpa dig att befria dig från det som binder dig. De sägs jorda, skänka energi och ge livsglädje. De lär ge självförtroende och stärka känslan av att höra hemma och ge tillhörighet.

Egenskaper hos Septarian
♡ Sägs verka jordande
♡ Lär ge beslutsamhet, självförtroende och livsglädje
♡ Sägs vara magiskt för manifestering

Användningsområde för Septarian
Använd gärna septarian då de lär stärka beslutsamhet, drivkraft och för att manifestera dina materiella önskemål med självsäkerhet. Bär de gärna på dig, de sägs verka jordande, ge energi och ökad livslust. Dessutom är de helt galet vackra och unika i sina färgkombinationer, och kan passa som både dekoration och finnas i ett altare!

Chakra: Baschakra

Affirmation: “Jag manifesterar med beslutsamhet i synkroniserad harmoni”.

Zodiak: Oxen

Kristallnät: Fördrivare (Ortorombisk) och Sökare (Tri-/Hexagonal)

Kristallelixir: Endast indirekt

Septarian är en blandning av Aragonit, Kalcit och Kalksten. Namnet Septarian kommer från det latinska ordet "septem", vilket betyder sju, eftersom de kan bilda sjusidiga mönster. Det gulfärgade materialet är kalcit, det bruna är aragonit och det yttre grå är kalksten. Energin lär vara ren och jordande.

De sägs ha en stark jordenergi och kontakt till moder jord och kan symbolisera hur olikheter kan passa ihop i en synkroniserad harmoni. Septarian, draksten, sägs vara en utmärkt vägledningssten. De lär även ge självförtroende, stärka självkänslan och känslan av tillhörighet.

Ladda & rena Septarian ☾
Du kan ladda din magiska sten i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena din septarian med hjälp av rökelse, ljud och med renande intentioner.

Lämna en kommentar