★ GÅ VÅR STORA KRISTALLKURS, FRÅN 850 KR I MÅNADEN ★ ★ Gå vår stora kristallkurs, från 850 kr i månaden ★

Kristaller

Serpentin

Serpentin

Information om Serpentin ♡
Serpentin sägs öppna kroppens energikanal och underlätta det naturliga kundaliniflödet. De lär skydda mot tvivel och hjälpa dig hålla fast vid din tro och dina övertygelser. Det lär vara en helt fantastisk sten för det meditativa tillståndet och kan hjälpa dig att hämta forntida visdomar!

Egenskaper hos Serpentin
♡ Lär ge styrka, kraft och stöd.
♡ Sägs underlätta det naturliga kundaliniflödet
♡ Kan användas för chakrarening
♡ Lär ge överflöd och kan användas i manifestationer

Användningsområde hos Serpentin
Kan användas för att arbeta med kundalinienergin och finnas med dig i svåra perioder då den lär hjälpa dig att behålla fokus och ge styrka att fortsätta utan att tappa fotfästet. Du kan bära den med dig i en liten påse eller ha i fickan. Kan användas för manifesteringsarbete, i kristallnät men även finnas med dig under meditation.

Primärt chakra: Hjärta

Sekundärt chakra: Krona

Affirmation: "Jag fylls ständigt med ny, helande energi".

Kristallelixir: Endast indirekt (kan innehålla tungmetaller, asbest och nickel)

Serpentin är egentligen ett samlingsnamn för en mineralgrupp i en mängd olika färger med varierande mineraler. De lär ha fått sitt namn för att de påminner om ett ormskinn.

Dessa unika stenar sägs rensa grumliga områden i chakran, kan ge en påminnelse om tidigare liv och korrigera obalanser för att hjälpa en att känna kontroll över sitt liv.

Serpentin är en grupp mineraler med flera olika namn och som lär ha skilda egenskaper. Gå gärna in på respektive produkt/färg för att se kristallens specifika egenskaper ♡

Lämna en kommentar