★ LÄR DIG PENDLA - KLICKA HÄR ★ ★ Lär dig pendla - Klicka här ★

Kristaller

Magnesit

Magnesit

Magnesit är i grunden vit men färgas ofta blå för att efterlikna turkos. Du kan därför hitta både vit och blå magnesit. 

Information om Magnesit ♡
Magnesit kan ge klarhet och hjälpa dig att hitta lugnet i kaotiska situationer och omständigheter. De sägs öppna upp för kreativ visualisering och till nya idéer som för dig framåt. Lär hjälpa rigida individer att släppa kontrollen och uttrycka sina känslor.

Egenskaper hos Magnesit
♡ Lär ge klarhet, kontroll och harmoni
♡ Kan ge känslomässig balans
♡ Sägs öppna upp för visualisering och nya idéer

Användningsområde för Magnesit
Håll stenen i handen när du känner dig ur balans. Den lär vara kraftfull för att balansera starka känslor och kan hjälpa dig att återfå kontroll i stressfyllda situationer. De sägs ha en kärleksfull, lugnande och fridfull energi som kan få finnas med dig under dagen. Lär även vara kraftfull i manifestationer och ritualer, och avslappnande vid meditation och yoga.

Primärt chakra: Kronchakra

Sekundärt chakra: Tredje ögat

Affirmation: “Jag är i total balans”.

Kristallnät: Barriär (Triklinisk)

Kristallelixir: Endast indirekt

Magnesit kan stilla sinnet och balansera känslor. De lär införa fridfull och kärleksfull energi som kan få dig att känna lugn och balanserad. De sägs även ge dig det utrymme som kan behövas för att tänka logiskt och ta kontroll över situationer som är påfrestande.

De sägs stödja livstransformationer, andligt uppvaknande och tillväxt. Dess balanserande egenskaper lär även stötta och lindra PMS.

Magnesit lär vara en väldigt kraftfull sten för att balansera starka känslor, ge klarhet och lugn, och för att återfå kontroll i stressfyllda situationer. De kan även hjälpa rigida individer att våga släppa kontroll och uttrycka sina känslor. De sägs även ge stor glädje och känslomässig harmoni!

Fysiskt sägs de ha en sänkande effekt på kolesterolnivåerna samt lindra huvudvärk och migränanfall. Placera den gärna på tredje ögat och vila.

Dessa stenar lär finnas runt om på vår planet, men även i meteoriter och på planeten Mars.

Ladda & rena Magnesit ☾
Du kan ladda din magiska sten i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena magnesit med hjälp av rökelse, ljud och med renande intentioner. Då de innehåller färgpigment rekommenderar vi dig att inte rena din magnesit i saltvatten, då den eventuellt kan få en mer matt yta och tappa lyster/färg.

Lämna en kommentar