★ LÄR DIG PENDLA - KLICKA HÄR ★ ★ Lär dig pendla - Klicka här ★

Kristaller

Kalkopyrit

Kalkopyrit

Information om Kalkopyrit ♡
Kalkopyrit lär vara en sten för kreativitet, flexibilitet och innovation. Kan vara bra för egenföretagaren och den som arbetar inom försäljning, mode och medieindustrin då den sägs utmana rädslan för misslyckande och stärka bristande självkänsla.

Egenskaper hos Kalkopyrit
♡ Kan stärka självkänsla och kreativitet
♡ Lär utmana rädslor och ge flexibilitet
♡ Sägs verka läkande

Användningsområde för Kalkopyrit
Kalkopyrit kan användas för hitta nya vänskaper och för att förändra ens tillvaro som kan ha blivit alldaglig. Till exempel lär den öka din kreativitet och stimulera till nya idéer som kan ta dig vidare på nya härliga utmaningar i vardagen. Livet behöver inte enbart vara upprepande händelser och vanor. Att prova något nytt, lära sig saker, ta tid för sig själv och mycket mer kan ge en mer varierad syn och glädje till och i livet. Våga prova något nytt!

Chakra: Kronchakra

Affirmation: “Jag är fylld av universums kreativitet och oändliga helande energi”.

Kristallnät: Attraherare (Tetragonal)

Kristallelixir: Endast indirekt

Kalkopyrit kan passa egenföretagaren och de som arbetar inom försäljning, mode och medieindustrin genom att den lär hjälpa dig att hantera rädslan för misslyckande och ge en bättre självkänsla. Självklart kan den även användas av andra individer och de som har andra yrken än förslagen ovan!

Kalkopyrit är ett mineral som består av koppar, järn och svavel. Det är besläktat med Bornit men har en lägre kopparhalt.

Denna fina sten lär vara en sten för kreativitet, flexibilitet och innovation. Den lär hjälpa dig att hitta nya vänskaper och förändra en tillvaro som blivit alldaglig. Den kan öka din kreativitet och stimulera till nya idéer. Den sägs även stötta dig som har eller ska påbörja något nytt och till dig som till exempel står inför en stor tävling eller utställning.

Kalkopyrit sägs stärka kommunikationen med universum och hjälpa vid medling. Den lär hjälpa vid långvariga medicinska behandlingar och upprepade kirurgiska ingrepp genom att stärka och hjälpa dig hantera jobbiga perioder. Det sägs vara en avgiftande sten som kan stärka läkningen av t.ex. inflammationer, feber, bronkit och hjärnskakning.

Ladda & rena Kalkopyrit ☾
Du kan ladda din magiska sten i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena din kalkopyrit med hjälp av rökelse, ljud och med renande intentioner. Tänk på att inte rena kalkopyrit i vatten, då den kan börja oxidera.

Du finner kalkopyrit här: Kalkopyrit 

Lämna en kommentar