★ GÅ VÅR STORA KRISTALLKURS, FRÅN 850 KR I MÅNADEN ★ ★ Gå vår stora kristallkurs, från 850 kr i månaden ★

Kristaller

Blå Kalcit

Blå Kalcit

Information om Blå Kalcit ♡
Blå kalcit sägs vara en mycket lugnande sten som både kan lugna nerverna och lindra ångest. De lär hjälpa till vid återhämtning efter känslomässiga trauman och ge förutsättningar för en lugn och klar kommunikation. Det är en sten som även sägs främja minnet och kan höja inlärningsförmågan.

Egenskaper hos Blå Kalcit
♡ Lär verka lugnande och ångestdämpande
♡ Sägs stötta vid sömnsvårigheter
♡ Lär hjälpa till vid återhämtning från känslomässiga trauman

Användningsområde för Blå Kalcit
De lär främja ett mer öppet synsätt och kan hjälpa dig att öppna upp för universums fullkomliga visdom. Bär den gärna med dig under dagen.
Kan med fördel placeras vid sängen, då den lär hjälpa dig som har sömnsvårigheter samt ge en lugn nattsömn. Det sägs också att blå kalcit kan placeras och finnas i närheten av dig, såsom på skrivbordet eller på skolbänken för en bättre inlärning och för att kunna minnas mer av dagens informationsflöde.

Chakra: Hals

Affirmation: “Jag låter mig omfamnas av universums lugna trygga famn”.

Kristallnät: Sökare (Trigonal)

Kristallelixir: Indirekt

Blå kalcit lär vara en mycket lugnande sten, som kan lugna nerver och lindra ångest. De sägs hjälpa till vid återhämtning av känslomässiga trauman och öppna upp för en lugn och klar kommunikation som lär vara väldigt användbar vid till exempel meningsskiljaktigheter.

Blå kalcit sägs vara en mild sten som kan användas även för fysisk återhämtning. Att använd den i kristallelixir lär varsamt sänka blodtrycket och kan hjälpa till att lösa upp smärta på alla nivåer.

Kalcit sägs rena gamla energier och lär rena både kropp och aura från gifter och dåliga energier. De sägs även stärka kroppen inför förlossningen och där de lär verka renande under förloppet.

Ladda & rena Blå kalcit ☾
Du kan ladda blå kalcit i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena kalcit med hjälp av rökelse, ljud och med renande intentioner.

Hos oss finner du flertalet olika kalcit, bland annat ChokladkalcitOrange-kalcit och Grön-kalcit

Här hittar du alla våra Kalcit stenar

Lämna en kommentar