★ JUST NU 20% RABATT PÅ VÅR STORA KURS I KRISTALLHEALING ★ ★ Just nu 20 % rabatt på vår stora kurs i kristallhealing ★

Kristaller

Herkimerdiamant

Herkimerdiamant

Namnet diamant har de fått för att man först trodde att man hittat jättelika diamanter, men efter tester visade de sig vara en ovanligt klar typ av kvarts.

Information om Herkimerdiamant ♡
Herkimerdiamant sägs hjälpa dig att anpassa dig till din omgivning och lär vara bra vid alla former av energiarbete. De sägs hjälp till att lindra spänningar och ge lugn, samtidigt som de lär öppna upp dörrar till ett högre medvetande. Magiskt!

Egenskaper hos Herkimerdiamant
♡ Lär fungera väl vid visions- och energiarbete
♡ Sägs öppna upp för ett högre medvetande
♡ Lär kunna öka astrala- och tidsresor
♡ Kan öppna för parallella världar
♡ Lär verka renande

Användningsområde för Herkimerdiamant
Använd gärna kristallen under olika typer av spirituella-, energi - och healingarbete då de lär öka dessa förmågor och ge andliga upplevelser. De lär även hjälpa dig att se bortom det ögat inte kan se och vara ett bra verktyg för tyda drömmar och uppnå harmoni och balans.

Chakra: Samtliga men främst tredje ögat & kronchakra

Affirmation: "Jag justerar och vibrerar med det renaste ljuset".

Kristallnät: Sökare (Hexagonal)

Kristallelixir: Direkt & Indirekt

Herkimerdiamant sägs ha en klar, ren och ljus energi som den själv lär kunna reglera men även ge vidare till andra kristaller i dess närhet för att öka deras energier och frekvenser. De sägs manifestera dina högsta drömmar, ta bort blockeringar och stimulera healing.

Ladda & rena Herkimerdiamant ☾
Du lär inte behöva ladda eller rena din herkimerdiamant. Skulle du däremot känna ett behov av att ladda eller rena den, kan du rena den med hjälp av rökelse och under rinnande vatten och ladda den i fullmånens ljus.

Lämna en kommentar