★ LÄR DIG PENDLA - KLICKA HÄR ★ ★ Lär dig pendla - Klicka här ★

Kristaller

Hematit

Hematit

Hematit lär vara en transformeringskristall som kan användas när det finns en önskan om att hitta ett sätt att förvandla en del av sitt liv till ett mer önskvärt tillstånd. De sägs lindra stress och kan hjälpa dig att hitta ett inre lugn när du behöver det. Hematit lär också vara en väldigt jordande kristall och lär vara magisk för att lugna och få en fin grund att befinna sig på.

Egenskaper hos Hematit
♡ Lär vara starkt jordande
♡ Sägs stärka och stötta i manifesteringsarbeten
♡ Kan lugna och lindra stress

Användningsområde för Hematit
Meditera gärna med hematit i handen. Tänk på vad du vill föra in i ditt liv och hur du kan få det att hända, steg för steg. Det går även bra att skriva ner dina tankar inför och under manifestation samt att skriva ner det du kan få till dig. Hematit sägs jorda dig om den placeras vid fotänden av din säng, men kan även användas under meditation, ritualer och manifestationer för dess lugnande och jordande egenskaper.

Chakra: Baschakra

Affirmation: "Jag jordar ljusets energier och implementerar dem i den jordiska världen genom min fysiska kropp".

Kristallnät: Sökare (Trigonal)

Kristallelixir: Endast indirekt

Hematit är en av de tre stenar som lär representerar det manliga spektrumet av moder jord (de andra två är pyrit och kuprit).

Hematit lär vara en transformeringskristall som kan användas när det finns en önskan om att hitta ett sätt att förvandla en del av sitt liv till ett mer önskvärt tillstånd. Det sägs att hematit kan placeras i kristallnät - sökare, när vi behöver hjälp för att finna en ny väg, ett nytt tillvägagångssätt eller i ett försök att få det som vi önskar men ännu inte äger.

Hematit sägs jorda och vara i resonans med jordens inre kärna. De lär lindra stress och kan hjälpa dig hitta ett inre lugn när du behöver det.

Ladda & rena Hematit ☾
Du kan ladda din magiska hematit i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena din hematit med hjälp av rökelse, ljud och renande intentioner men även kring kristaller som lär rena och ladda upp andra i dess närhet. Du lär inte behöva rena din hematit ofta eller om alls, då den inte lär dra till sig eller ge ifrån sig negativa energier. Känn dig fram om vad som känns bäst för just dig!

Hematit ska inte ligga eller renas i vatten då de kan rosta.

Recommended products

Lämna en kommentar