★ JUST NU 20% RABATT PÅ VÅR STORA KURS I KRISTALLHEALING ★ ★ Just nu 20 % rabatt på vår stora kurs i kristallhealing ★

Kristaller

Lepidolit med Rosa Turmalin

Lepidolit med Rosa Turmalin

Information om Lepidolit och Rosa Turmalin ♡
Dessa kristaller i magisk och kärleksfull kombination sägs ge egenskaperna av både lepidolit och rosa turmalin. Hur underbart? Rosa turmalin med sin starka koppling till kärlek och lepidolit med sin omtalade lugnande kraft.

Rosa turmalin lär vara en kristall fylld med kärlek och medkänsla som kan ge känslomässig healing och självkärlek. De sägs lindra känslomässig smärta som kan tynga ens hjärta och kan lindra oro och ångest.

Lepidolit sägs ha en kraftfull förmåga att lugna ditt sinne och din själ. Stenen innehåller spårmängder av litium vilket i sin kan göra de väldigt lämpliga för att uppnå känslomässig balans. Tillsammans med rosa turmalin kan de ge hopp och ljus över en situation som känns hopplös och öppna ditt hjärta för dess helande energier.

Egenskaper hos Lepidolit och Rosa Turmalin
♡ Sägs öppna upp hjärtat för kärlek och ge känslomässig balans
♡ Kan lindra ångest och oro
♡ Tros ha en starkt lugnande inverkan
♡ Lär ge stöttning vid trauma och öppna för ett liv i frihet

Användningsområde för Lepidolit och Rosa Turmalin
Dessa underbara kristaller lär kunna användas för att få känslomässig healing från såväl tidigare upplevelser som upplevelser du upplever här just nu. De lär föra in kärleksfulla och helande energier i hjärtchakrat som i sin tur kan få dig att våga öppna för kärlek och tillit igen. Meditera gärna med kristallen, för den över bröstkorg och hjärta, låt dess helande energier få tas upp direkt - rakt in i ditt hjärta.

Lämna en kommentar