★ GÅ VÅR STORA KRISTALLKURS, FRÅN 850 KR I MÅNADEN ★ ★ Gå vår stora kristallkurs, från 850 kr i månaden ★

Kristaller

Agat

Agat

Information om Agat ♡
Agat lär balansera och skapa harmoni mellan kropp, själ och sinne. De sägs rena och stabilisera auran och där den även kan eliminera negativa energier. Agat sägs även kunna förbättra din koncentrations- och uppfattningsförmåga. De lär lugna inre sår och spänningar i kroppen, och kan skapa en känsla av trygghet. Vilka dröm kristaller!

Egenskaper hos Agat
♡ Kan skapa harmoni mellan kropp, själ och sinne
♡ Lär rena och stabilisera auran
♡ Sägs eliminera negativa energier
♡ Lär lugna inre sår och spänningar i kroppen

Användningsområde för Agat
Agat sägs skapa sinnesro och förbättra koncentrationen och kan därav vara lika användbar under meditation som intill skrivbordet för arbete och studier. Att bära agat med sig under dagen sägs skapa en trygg, harmonisk och lugn tillvaro.

Trumlad agat lär passa för att skapa eget kristallnät men också kristallvatten och kristallelixir. Det sägs att dess fina egenskaper sedan finns att ta del av i de drickbara vattnet och i till exempel egengjorda oljeelixir och rollers.

Det finns ett flertal olika agater, där deras färger och egenskaper kan skilja sig från varandra. Det finns bland annat trumlade stenar, touchstones och skivor samt formade agater. Några av våra egna favoriter är botswanaagatmossagat och holly blue agat ♡

Botswannaagat
Sticker ut med sina härliga färger. De har ofta tydliga ränder och går i färgerna grå eller rosa, men även i färgkombination tillsammans.

Mossagat
Anses vara speciellt inriktad mot de som har behov av att lugna stress, ångest och panikattacker.

Holly blue agat
Sägs ha en högre frekvens än andra agater, där de kan skapa balans med höga spirituella energier. Där de kan stärka det inre seendet, förmågan att se det som finns bortom denna fysiska värld och kan öppna upp för en starkare intuition.

Se alla våra Agat kristaller

 [product-slider-880]

Lämna en kommentar