• Frakt från 39 kr, fri frakt över 600 kr

Botswanaagat, trumlade stenar

  • 39 kr
I lager
Lagersaldo: 181
Dela

Trumlade och polerade stenar av hög kvalitet av botswanaagat från Afrika.

Mått* ca 2-3 cm

Nyckelord

Kärlek, känslomässig läkning, ångestdämpande och lugnande.

Information

Botswana agat har en mycket mild och kärleksfull vibration. Den hjälper den som har förtryckt känslomässiga problem som behöver bearbetas, så att de kan frigöras och läkning kan ske. Förstärker kreativitet och fokus.

Användning

Det är en fantastisk sten när man känner sig orolig, deprimerad eller ångestfylld. Bär den på dig och håll den i handen när det blir för mycket. Ger tröst till sårade känslor. 

Mer information

Botswanaagat kännetecknas av de tydliga ränderna och säljs ofta som grå eller rosa. Dessa har inslag av alla färger och är mycket vackra.

Primärt chakra: Navel

Sekundärt chakra: Bas

Botswana Agat har en mycket mild och kärleksfull vibration. Den randiga teckningen symboliserar de lager som skapas inom oss som bygger på vad vi upplever under livets gång och att när ett lager tar slut så börjar ett nytt, som årsringarna på ett träd.

Den hjälper de som har förtryckt känslomässiga problem som måste hanteras så att de kan frigöras så att en läkning kan börja. Det är en fantastisk sten när man känner sig orolig, deprimerad eller ångestfylld, bär den på dig och håll den i handen när det blir för mycket.

Botswanaagat förstärker kreativitet och fokus genom att med sin lugna energi hjälpa dig hitta lösningar snarare än hinder i dagliga utmaningar.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 0,5 cm.