★ GÅ VÅR STORA KRISTALLKURS, FRÅN 850 KR I MÅNADEN ★ ★ Gå vår stora kristallkurs, från 850 kr i månaden ★

Kristaller

Akvamarin

Akvamarin

Information om Akvamarin ♡
Akvamarin lär hjälpa till att övervinna rädslan att tala inför publik eller att leda en presentation. Den sägs främja ett rättvist beteende och lär leda mot kompromisser i till exempelvis förhandlingar. Lär öppna upp för andlig kommunikation och klärvoajans, synskhet.  

Egenskaper hos Akvamarin
♡ Lär öppna upp för andlig kommunikation och synskhet
♡ Sägs hjälpa till att övervinna rädslor för att så inför andra människor
♡ Lär verka stresslindrande
♡ Sägs verka konfliktlösande och främja rättvisa
♡ Lär hjälpa dig att tala din sanning och balansera känslor

Användningsområde för Akvamarin
Dess magiska egenskaper lär hjälpa dig när du står inför andra människor såsom under tal, viktiga möten eller presentationer - bär gärna stenen under dessa tillfällen och låt den stötta dig! Lär fungera väl i magipåsar för att balansera halschakrat eller i kristallnät, då den lär lindra rädslor och/eller stärka kommunikationsförmågan.

Primärt chakra: Halschakra

Sekundärt chakra: Hjärtchakra

Affirmation: “Jag uttrycker min sanning med en lugn klarhet”.

Kristallnät: Sökare (Hexagonal)

Kristallelixir: Endast indirekt

Akvamarin lär hjälpa dig att övervinna rädslor inför att tala och den lär synnerligen vara mycket hjälpsam för lärare och för den som ska tala inför publik eller leda en presentation. Den sägs hjälpa dig formulera dig från ett högre medvetande och att formulera dig med tydlighet och övertygelse. Lär vara en perfekt gåva till studerande och nyblivna lärare!

Den sägs även hjälpa dig att hålla tillbaka ilska i pressade situationer så att du kan uttrycka dina känslor och dina åsikter på ett konstruktivt och balanserat sätt.

Akvamarin lär stärka medkänslan för andra individer, där den kan främja måttlighet och att ta ansvar för sina handlingar. Den lär hjälpa dömande människor att vara mer toleranta och kan hjälpa den som är överväldigad av ansvar att finna ordning i kaoset.

Den sägs främja ett rättvist beteende och leder mot kompromisser i förhandlingar. Den kan ge tyst mod och tydliga motiverade ord i situationer av konfrontation. I ett kärleksförhållande kan den hjälpa två individer med olika livsstil att leva tillsammans i harmoni.

Akvamarin sägs hjälpa dig som tidigare haft problem med missfall och kan vara en bra sten att bära under hela graviditeten. Den lär hjälpa kroppen genom hela graviditetsförloppet och kan avlägsna eventuella motstånd. Den sägs också hjälpa till att avlägsna känslomässigt bagage som kan ligga som mentala hinder som manifesterats i kroppen och lär skydda mot negativitet som kan skada både mor och bebis.

Ladda & rena Akvamarin ☾
Du kan ladda din underbara kristall i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena din akvamarin med hjälp av rökelse, ljud och under rinnande vatten såsom under kranvatten, i ett vattendrag ute i naturen eller också i havet.

Lämna en kommentar