• Frakt från 39 kr, fri frakt över 600 kr

Holly Blue Agat, trumlade stenar

  • 39 kr


Denna produkt är tyvärr slut i lager men klicka på "Bevaka" och fyll i din e-postadress så får du ett mejl så fort vi fyllt på. 

Dela

Naturliga stenar av Holly Blue Agat som har trumlats varsamt för att inte förlora sitt speciella utseende. 

Nyckelord

Intuition, andlig utveckling och kommunikation mellan existensnivåer.

Information

Holly blue agat vibrerar på en högre frekvens än andra agater och skapar balans med höga spirituella energier. Den öppnar tredje ögat och aktiverar delar av hjärnan som stärker det inre seendet och förmågan att se det som finns bortom den fysiska världen.

Användning

Använd stenen om du arbetar spirituellt eller om du arbetar med klienter och patienter. Meditera med den för en känsla av att ”allt löser sig” samt för att kommunicera med andra existenser.

Mer information

Primärt chakra: Kronchakra

Sekundärt chakra: Tredje ögat och hjärta. 

Egenskap: spirituella förmågor, andligt växande, kommunikation mellan existensnivåer,

Affirmation: Jag öppnar mig för multipla medvetandenivåer så min andliga förmåga kan växa och expandera.

Kristallnät: Sökare (Hexagonal)

Kristallelixir: Direkt & Indirekt

Holly blue agat är en lavendelblålila skönhet och av de mest åtråvärda kalcedonerna. Mineralet hittades ursprungligen i bergen runt Sweet Home i Oregon men blev oåtkomligt för allmänheten när ett stort företag köpte upp markerna och förbjöd utomstående från att komma in i området. Detta har gjort tillgången begränsad och är orsaken till att marknadspriserna ökade kraftigt.

Holly blue agat vibrerar på en högre frekvens än andra agater och skapar balans mellan höga spirituella energier och kroppens densitet på vår jordiska livsväg.

Den öppnar tredje ögat och aktiverar delar av hjärnan som stärker det inre seendet och förmågan att se det som finns bortom den fysiska världen.

Holly Blue Agat vidgar medvetandet så att man kan uppfatta ett kosmiskt medvetande. Den skänker lugn och ger en känsla av att ”allt löser sig”. Det är en sten för de som arbetar spirituellt och för de som arbetar med klienter och patienter.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.