★ GÅ VÅR STORA KRISTALLKURS, FRÅN 850 KR I MÅNADEN ★ ★ Gå vår stora kristallkurs, från 850 kr i månaden ★

Kristaller

Silver Sheen Obsidian

Silver Sheen Obsidian

Silver Sheen Obsidian har en silvergrå iriserande glans, deras yta har polerats och ses ofta extra starkt i olika sken och ljus. Deras glasartade och glänsande mineral finns i lavaflöden, där deras silvergrå lyster har orsakats av små gasbubblor som formats över lagren när lava svalnat snabbt eller kommit i kontakt med hett vatten. Dessa bubblor kan i sin tur ge intressanta effekter som gyllene glans eller som i detta fallet silverglans. De sägs verka lugnande och skyddande och trots ge stora fördelar genom livet. Där de lär förbättra uppfattningen, skärpa sinnen och främja en god kommunikation. Silver Sheen Obsidian sägs, på grund av sin unika process bära på en högre vibration än vanlig obsidian.

Egenskaper hos Silver Sheen Obsidian
♡ Sägs ge anslutning till jorden och himlen
♡ Lär ge ett vackert lugn
♡ Kan öka medvetenhet och viljestyrka

Användningsområde för Silver Sheen Obsidian
Dessa vackra stenar sägs bära på en energi av blå låga, lugn och sval men ändå hård inför motgångar. De kan användas när saker känns tungt och när vi behöver bli mer medvetna om vår omgivning och vårt inre jag. De sägs även vara ett perfekt verktyg för att finna och föra in månenergier för att få en större förmåga att spegla det inre. Detta kan vara särskilt fördelaktigt för att hjälpa oss att se oss själva så som andra ser på oss.

Chakra: Baschakra, Halschakra, Solar plexus & Tredje ögat

Affirmation: “Vägen framåt är fri”.

Stjärntecken: Skorpionen & Skytten

Element: Jord & eld

Kristallelixir: Indirekt & Direkt

Silver Sheen Obsidian lär ge oss förståelse över våra beteenden och att förfina oönskade egenskaper, vilket kan öka tålamodet och uthålligheten när det behövs.

De sägs vara en fantastisk sten för resor utanför kroppen eftersom den kan ge en stark koppling mellan den fysiska och astrala kroppen och tros säkerställa en säker själs återkomst. Dessa underbara silver sheen obsidian sägs öppna upp vårt tredje öga så vi kan bli mer medvetna om vår omgivning och det inre jaget. Detta lär balansera hjärnan för att vara mindre analytisk och istället mer intuitiv. 

Ladda & rena Silver Sheen Obsidian ☾
Du kan ladda denna magiska sten i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena obsidian med hjälp av rökelse, ljud, under rinnande vatten och med renande intentioner. 

Recommended products

Lämna en kommentar