★ LÄR DIG PENDLA - KLICKA HÄR ★ ★ Lär dig pendla - Klicka här ★

Kristaller

Vit Opal

Vit Opal

Vit opal sägs föra in universellt ljus i auran, där den kan höja den spirituella förmågan och öppna upp sinnet för den information som kan förmedlas. Den sägs dra till sig änglavarelser och där den även kan vara till god hjälp om man vill kommuniceras med dessa änglavarelser. Vit opal sägs hjälpa till med bearbetning av fysiska, psykiska och känslomässiga övergrepp och där den även lär ge sinnesro (vid utsatthet och övergrepp hänvisar vi även till professionell hjälp ♡).

Egenskaper hos Vit Opal
♡ Sägs föra in universellt ljus i auran
♡ Lär öppna upp sinnet och kommunikation med änglavarelser
♡ Kan verka stöttande vid bearbetning av trauma
♡ Sägs verka renande och balanserande

Användningsområde för Vit Opal
Du kan med fördel använda vit opal vid meditation, då dess magiska egenskaper sägs verka renande, balanserande och föra in ljus i din aura och tillvaro. Den kan också vara användbar om man söker kommunikation med änglavarelser. Att bära vit opal med sig kan vara till hjälp för att lugna oroliga tankar.

Chakra: Kronchakra

Affirmation: "Jag öppnar mig för rening och andlig upplyftande".

Kristallnät: Ingen specifik roll

Kristallelixir: Endast indirekt

Vit opal sägs rena energifältet och balansera chakrana med den eteriska kroppen och för in ljus i auran. Den sägs hjälpa ljusarbetare genom att den kan ge klarhet och upplysthet. Den sägs även höja den spirituella förmågan och öppna sinnet för den information som kan förmedlas.

Vit opal kan dra till sig änglavarelser och de kan förekomma att stenen plötsligt försvinner för att sedan dyka upp någon annanstans. Detta för de sägs att änglavarelserna älskar dem och därför gärna leker med dem. Hur magiskt som helst!

Vit opal står lär även stå för gåvor, där det sägs att det du ger - är det du kan få tillbaka och där vit opal även sägs synkroniserar dessa omständigheterna på ett förtrollande sätt.

Ladda & rena Vita Opal ☾
Du kan ladda din opal i månljus eller också på en selenitplatta. Tänk på att opal kan innehålla vatten och ska därför inte lämnas i direkt solljus eller i vatten, då de kan bli spröda och i värsta fall gå i sönder.
Du kan rena din opal med hjälp av rökelse, ljud och renande intentioner.

Lämna en kommentar