★ LÄR DIG PENDLA - KLICKA HÄR ★ ★ Lär dig pendla - Klicka här ★

Kristaller

Polykrom Jaspis

Polykrom Jaspis

Polykrom jaspis lär aktivera din inre balans och kan anpassa dig till den miljö eller situation du befinner dig i för stunden. Den sägs minska stress som uppstår ur plötsliga förändringar och situationer du inte kan kontrollera och kan hjälpa dig tänka rationellt och konstruktivt. Den lär även öppna upp en ny hoppfullhet, lycka och glädje i ditt liv.

Egenskaper hos Polykrom Jaspis
♡ Lär öppna upp för möjligheter och ökad intuition
♡ Sägs lindra stress och verka jordande
♡ Kan skapa inre balans och stötta din livsresa

Användningsområde för Polykrom Jaspis
Lär vara bra för dig som ännu inte hittat ditt syfte i livet där denna magiska jaspis kan hjälpa dig som är osäker på din livsresa och din spirituella destination. Meditera med den dagligen och låt din intuition leda dig.

Polykrom jaspis kallas ibland också ökenjaspis.

Chakra: Baschakra och rotchakra

Affirmation: “Jag är min egen skapare och allt är möjligt”.

Stjärntecken: Lejonet

Element: Eld

Kristallfamilj: Trigonala

Polykrom jaspis sägs förkroppsliga det egna jaget och aktivera din inre balans och kan ge dig möjlighet att anpassa dig till den miljö eller situation du befinner dig i för stunden. Den kan minska stress som uppstår ur plötsliga förändringar och situationer som du eventuellt inte kan kontrollera och där polykrom jaspis lär hjälpa dig tänka rationellt och konstruktivt.

Polykrom jaspis lär hjälpa dig att se bortom alla distraktioner och identifiera vad du vill och behöver, där din inre röst kan leda dig på rätt väg.
Stenen sägs även ge dig tillgång till jordens forntida energi och lär både jorda dig och låta dig bli ett med moder jord. Genom att meditera med polykrom jaspis lär den kunna kanalisera vårdande vibrationer som lyfter din vibrationsnivå och påminner dig om att allt är möjligt och att du är din egen skapare!

Ladda & rena Polykrom jaspis ☾
Du kan ladda din magiska polykrom jaspis i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena polykrom jaspis med hjälp av rökelse, ljud, under rinnande vatten och med renande intentioner.

juli 12, 2023

Hej vad kostar Jaspis hjärtat?
Mvh Eva

Eva Boije af Gennäs

Lämna en kommentar