★ GÅ VÅR STORA KRISTALLKURS, FRÅN 850 KR I MÅNADEN ★ ★ Gå vår stora kristallkurs, från 850 kr i månaden ★

Alla blogginlägg

Energiskifte, numerologi & kristaller

Energiskifte, numerologi & kristaller

Energiskifte, sifferkombinationer och kristaller

Detta inlägg skulle från början bara bli ett kort inlägg på Facebook och Instagram men så började jag skriva och efter en stund skrev fingrarna nästan av sig själv och inlägget kom att handla om sifferbudskap från änglarna och universum, om tredje-, fjärde- och femte dimensionen, uppstigningen och energiskifte och slutligen såklart vilka kristaller som hjälper dig i övergången!

Budskap i siffror

Jag har länge lagt märke till budskap i form av sifferkombinationer som känns mer som budskap än ren slump men på senare tid har det blivit rent av löjligt mycket! Det började en vecka in i månfashealingen och Jag ser alla möjliga kombinationer, oftast tre av samma och oftast dessa: 111, 333, 444 och 777. Jag har sett flera andra kombinationer också men de har inte fastnat på näthinnan så mycket som dessa, så dem har jag ignorerat. Igår såg jag 11:11 på 9 (!!) olika ställen. Jag blev rent av lite full i skratt ?

Om du upplever samma sak så måste jag tipsa om denna sida. Den är på engelska så använd google translate om du har svårt för det. Det är ett helt enastående arbete som hon (Joanne) gör! Klicka här för att komma till Joannes sida!

Upprepade sifferkombinationer

Eftersom siffrorna visas så intensivt för mig just nu så är jag osäker på om någon vill säga mig något, eller om universum eller änglarna bara vill tala att jag har stöd och att jag är på ”min rätta väg”. När jag såg alla 11-orna så sa jag rakt ut; -Är det inte enklare om ni bara postar ett brev eller skickar ett mejl där ni skriver precis vad ni vill säga istället för att jag ska hålla på och gissa? Så nu är jag lite ängslig över om ett mejl eller ett brev ska dimpa ner som är undertecknat ”Ärkeängel Mikael” eller vem det nu kan vara hahaha ? Vet inte riktigt hur jag reagerar om det händer 

Just 11:11 tolkar jag som 1111 och om det skriver Joanne följande ” När änglanummer 1111 visas upprepade gånger betyder det att en energisk gateway har öppnats för dig, och detta kommer snabbt att manifestera dina tankar i verkligheten. Meddelandet är att välja dina tankar klokt och se till att de matchar dina sanna önskningar. Lägg inte din energi i att fokusera på rädsla, eftersom du kan manifestera dem i ditt liv.” ”När du ser 1111, notera dina tankar när det inträffar och se till att dina tankar, tankar och tankesätt är positiva och optimistiska för att dra till sig energierna av överflöd och balans i ditt liv.”

En annan sak som jag har lagt märke till och som jag skrivit om både på Facebook och Instagram är att jag senaste tiden tydligt känt att energierna ”skiftat”. Det är en känsla ”storhet” som växer fram och den finns där bara ibland, plötsligt och i korta ögonblick, och sedan är allt som vanligt igen. Jag har försökt hitta ord för dessa ögonblick och för hur det känns men jag hittar inte rätt ord. Det är som om tiden stannar upp och som om jag befinner mig i en annan dimension där allt är möjligt och där inga ”väggar” finns. Jag kan verkligen inte förklara men känslan är storartad och fantastisk!

Denna känsla har ökat nu under den Månfashealing som pågår så jag antar att utrensningen där har satt igång något även här.

 

Uppstigningen till nästa dimension

Jag förmodar att allt det som händer har ett samband med övergången till högre dimensioner och att vi behöver förbereda oss inför resan. Det tvistas idag lite om huruvida vi idag befinner oss i den tredje eller i fjärde dimensionen. Själv anser jag att det är mest logiskt att vi idag (våra fysiska kroppar) lever i den tredje dimensionen men att mångas medvetande befinner sig i den fjärde. Jag ska förklara varför.

Tidigare har mänskligheten kämpat med Andlighet (Spiritualitet) och med Uppvaknandet (Awakening) och tillståndet vi nu försöker greppa är Uppstigandet (Ascension), dvs. uppstigandet till en högre nivå. Om du är en av de som påbörjat sin resa till femte dimensionen beror helt på dig själv och hur villig du är att släppa traditionella tankegångar och öppna dig för nya.

Nyckeln till andlig tillväxt är införandet av högre dimensioner av medvetandet i vår medvetenhet.

 

Dimensionerna

Det pratas om olika typer av dimensioner som vi lever i rent fysiskt men också dimensioner i vårt medvetande där flera av oss nått ett högre plan än den fysiska dimension som vetenskapen kan förklara. Rent teoretiskt skulle jag vilja säga att vetenskapen är på väg in i den fjärde dimensionen medan vårt medvetande är på väg in i den femte.

Första dimensionen

Första dimensionen är en plan yta. Matematiskt en axel. X-axeln. Denna axel är lätt att förstå rent fysiskt och i medvetandet innebär det att du förstår det som ögat ser och inget annat. Med andra ord så är jorden platt och alla lever i den verklighet som du kan se.

Andra dimensionen

Andra dimensionen innebär att vi sätter en Y-axel till X-axeln som gör att du kan se den första dimensionen. Dvs, längd och bredd. Perspektivmässigt innebär det att ditt medvetande förstår att det finns en dåtid, en framtid och ett NU. Du förstår också att det finns andra individer som lever i en annan verklighet än du även om du inte sett det själv.

 

Tredje dimensionen

Tredje dimensionen lägger till en Z-axel, dvs längd, bredd och djup + tid.  I tredje dimensionen accepterar ditt medvetande att det finns tidszoner och att du kan förflytta dig mellan dessa både i medvetandet och rent fysiskt. Det är här man tvistar litegrann för många anser att tid och rörelse är en egen dimension och att vi därför befinner oss i den fjärde dimensionen.

Fjärde dimensionen

I fjärde dimensionen finns en ytterligare matematisk vinkel som vår hjärna ännu inte kan greppa, precis som när alla trodde att jorden var platt. Ingen kunde greppa att den skulle kunna vara rund vilket idag är en självklarhet! Trots att vi inte rent fysiskt kan se de matematiska vinklarna som utgör en fjärde dimension så befinner sig flera av oss här ändå rent mentalt. Här rör du dig medvetet mellan den fysiska verkligheten och in i den astrala via drömmar, meditationer och visualiseringar. Du kan alltså medvetet förflytta dig till ett annat medvetandeplan.

Se gärna nedanstående videoklipp som illustrerar hur en fysisk fyrdimensionell värld kan se ut. Illustrationerna är tydliga så du behöver inte kunna engelska för att förstå.

 

 

Femte dimensionen

När vårt medvetande når den femte dimensionen så behöver vi inte längre manifestera eller visualisera våra önskningar och vi behöver inte längre lägga en massa energi i formulerade intentioner som vi gör idag genom lagen om attraktioner. När vi når dit så fungerar medvetandet på ett helt annat sätt som vi idag har svårt att greppa, nämligen att tanken är lika självklar som livet och det som önskas manifesteras till fysisk verklighet, vilket innebär att ”begär” eller önskningar inte längre är nödvändiga eftersom allt helt enkelt är synkroniserat så att det du behöver finns där i precis det ögonblick du känner behovet. Här finns ingen ånger och här existerar bara JA (ordet NEJ är ingen möjlighet eftersom ICKE inte existerar).

 

Kristaller som hjälper

Detta var det jag hade tänkt skriva om från första början. Om kristaller som hjälper i frekvenshöjningarna i energiskiftet och som hjälper dig i övergången mellan dimensionerna. Det finns många som hjälper på olika sätt men dessa är de som jag känner starkast för.

  • Andekvarts hjälper vid astralresor och uppstigningsprocesser och höjer medvetandet till högre nivåer.
  • Herkimerdiamant aktiverar tredje ögat och förenar fysisk energi till högre energinivåer.
  • Healer’s Gold både jordar och höjer energinivån på samma gång. Den hjälper de som behöver stadig förankring i övergången.
  • Klar Kvarts (Bergkristall) är som en sändare och förstärker och påskyndar övergången på ett konstant sätt.
  • Lepidolit ger balans och stärker samklangen med uppstigna mästare och hjälper dig på så sätt genom övergången.
  • Moldavit hjälper dig som tycker övergången är jobbig och aktiverar chakrana.
  • Rutilerad Kvarts är som en antenn och hjälper dig kommunicera med andra dimensioner.
  • Super Seven höjer medvetandet till helt nya nivåer och underlättar förmågan att acceptera dem.

Kombinera gärna kristallerna med varandra eller bär dem en och en. Meditera med dem och fördjupa kontakten med dem i stunder när du tycker att övergången känns jobbig. Prata med dem och fråga om det du inte förstår och var öppen för att svaren kan komma på vilka sätt som helst.

Vill du läsa mer om kristaller för den nya tiden kan jag varmt rekommendera dig Robert Simmons bok “Stones of the New Consciousness”. Robert tar flera andra stenar än de jag tagit upp här och ger en djupgående förklaring till var och en av dem.

Må gott
/Gitte, Kristallakademin

jan. 01, 2024

Hej, jag förstod all text och förstår perfekt engelska, men videon förstod jag ej. Ps: jag har lyssnat på många medium & författare av esoterisk kunskap. Men en en person som heter
Lee Carroll och har videovisningar på U-Tube
Han förmedlar ett medvetande som kallar sig kryon. Mycket i det han säger verkar rätt,
Men han säger även att kristaller och skyddande ritualer är ej brukbart och att gud ej är styrande,
Det är du! Och att gud är ej en människa och har
Ingen hjärna, att tänka positivt är mer funktionellt
Än kristaller & energirengörande/skydd mvh John

John
apr. 22, 2022

Svar till Ted: Googla på “1111 meaning” så hittar du massa info om just de siffrorna. Änglarna har hört dig <3 /Gitte

Svar till Veronica: Det låter som om siffrorna 11 och 12 har stort inflytande och betydelse i ditt liv. Det är bara att glida med och vara tacksam för att du har så stark vägledning. Googla på siffrorna och fundera på vad budskapen vill säga dig. Lycka till! /Gitte

Svar till Marie: Det är ett budskap du behöver se. Googla på siffrorna och se om du kan tyda vad det är universum försöka säga dig. /Gitte

Kristallakademin/Gitte
apr. 04, 2022

Hej! Jag undrar, varför jag nästan varje dag ser på klockan just kl 11.24? Är nyfiken, eftersom jag är född den 24/11.
Vänligen
M

Marie
mars 24, 2022

Hej. Jag får många sifferkombinationer till mig av olika slag oftare och oftare. Idag 11: 11 på klockan och i morse låg en enda fjäder utanför min ytterdörr när jag skulle gå ut. Jag har även födelsedatum med nr 11 som dag. Månad 12,skytt. Har detta något samband undrar jag och vad vill det säga. Idag är det 21 December. Sista dagen på 1212 portalen. Tack för att jag får fråga. Önskar svar,vägledning om detta. Mvh Veronica.

Veronica Eriksson
okt. 25, 2021

Hej undrar varför ser 11:11 på klockan nästan varje dag.Kan inte vara en slump.Jag har sett min skyddsängel när jag hade en period med som jag mådde mycket dåligt.Vad vill siffrorna säga mig.Tacksam för svar.mvh Ted

Ted Ekblad

Lämna en kommentar