• 20% på Ametist, Rosenkvarts & Bergkristall med rabattkod GOLDEN

Herkimerdiamant, naturliga kristaller

  • 199 kr


Denna produkt är tyvärr slut i lager men klicka på "Bevaka" och fyll i din e-postadress så får du ett mejl så fort vi fyllt på. 

Dela

Herkimerdiamanter med inklusioner av "anthraxolit" som i princip är växtrester och fossila kolmineraler som är inneslutna i kvartsen. Dessa har grävts ur för hand i Treasure Mountain Mine i Little Falls, New York.

Herkimerdiamanter är naturligt dubbelterminerade kvartskristaller med en speciell lyster som endast hittats i Herkimer County i USA. Just dessa kristaller kommer från en av gruvorna där de först hittades och kallas också "Little Falls Diamant". 

Namnet "diamant" har de fått för att man först trodde att man hittat jättelika diamanter, men efter tester visade de sig vara en ovanligt klar typ av kvarts.

Mått* ca. 2-2,5 cm

Nyckelord

Drömarbete, rening, visionsarbete, manifestering och astralresor.

Information

Herkimerdiamant hjälper dig att anpassa dig till din omgivning och är bra vid alla former av energiarbete. Den hjälper till att lindra spänningar och ger lugn samtidigt som den öppnar dörrar till ett högre medvetande.

Användning

Använd kristallen för att se bortom det ögat ser samt för att öka mediala förmågor och andliga upplevelser. Bra som verktyg vid olika typer av energiarbete och healing.

Mer information

Chakra: Samtliga men främst tredje ögat & krona.

Egenskap: Drömarbete, rening, visionsarbete, manifestering, astrala resor, tidsresor och öppnar för parallella världar.

Kristallnät: Sökare (Hexagonal)

Kristallelixir: Direkt & Indirekt

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 0,5 cm.