• TRUMLADE STENAR ★ Köp 5 st få 5 % rabatt ★ Köp 10 st få 10% rabatt ★ Köp 15 st få 15 % rabatt
Fri frakt inom Sverige över 499 kr ★ Annars 49 kr

Rutilkvarts, trumlade stenar

  • 39 kr
I lager
Lagersaldo: 71
Dela

Trumlade stenar av Rutilkvarts, kallas också Rutilerad kvarts och Guldrutilkvarts.

Mått* ca. 2-3 cm

Nyckelord

Programmering, manifestering, ökat medvetande och frekvenshöjning.

Information

Rutilkvarts är en energihöjare som hjälper dig att hitta nya vanor och att attrahera andras hjälp i din strävan. Den förstärker dina förmågor att förändra ditt liv på meningsfulla sätt och att nå dina mål. Förbättrar andligt välbefinnande och ger en övergripande känsla av lycka.

Användning

Rutilkvarts är talismaner som används när du önskar uppgradera delar av ditt liv till nya nivåer och är perfekta att använda i alla typer av kristallnät.

Mer information

Chakra: Samtliga.

Affirmation: Jag är intonad på harmonin i mitt oändliga livsändamål och alla mina positiva avsikter är synkroniserade med universums oändliga lag om förverkligande.

Kristallnät: Sökare (Hexagonal) samt Attraherare (Tetragonal)

Kristallelixir: Direkt & Indirekt

De gyllene nålarna i denna kvarts ger den dess dubbla kraft både som energihöjare och manifesterande. Detta ger den förmågan att hjälpa dig hitta nya existenstillstånd och att attrahera andras hjälp i din strävan.

Den är dubbelt kraftfull transformator som förstärker dina förmågor att förändra ditt liv på meningsfulla sätt och att nå de mål du verkligen strävar mot. Den förbättrar ditt andliga välbefinnande och ger dig en övergripande känsla av lycka.

Rutilkvarts är talismaner som används när du önskar upphöja delar av ditt liv till nya nivåer och de är perfekta i alla typer av kristallnät!

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.