• FRI FRAKT till och med 19 maj ★ Vår stora kurs om kristaller - Just nu prissänkt 1000 kr!

Vit Howlit, trumlade stenar

  • 39 kr
I lager
Lagersaldo: 199
Dela

Trumlade stenar av naturlig vit Howlit.

Mått* ca. 2 cm

Nyckelord

Andlig medvetenhet, universell visdom, lugnande och neutraliserar ilska.

Information

Howlit är en spirituell sten som länkar till ett högre andligt medvetande. Den öppnar och förbereder sinnet för att ta emot universums visdom. Minskar ångest, spänningar, stress och lugnar intensiva känslor samt ett överaktivt sinne.

Användning

Meditera med Howlit när du vill få tillgång till andra energiplan och för att kommunicera på högre frekvenser eller använd för en djup och vilsam sömn där du kan få tillgång till visdom från drömmarna.

Mer information

Primärt chakra: Kronchakra

Sekundärt chakra: Samtliga

Egenskap: Andlig medvetenhet, universell visdom, lugnande, neutraliserar ilska.

Affirmation: Jag är synkroniserad med andevärldens rena energi

Kristallnät: Sökare (Hexagonal)

Kristallelixir: Direkt & Indirekt

Howlit är en spirituell sten som länkar till ett högre andligt medvetande. Den öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och universums visdom.

Howlit minskar ångest, spänningar och stress. Den lugnar intensiva känslor och ett överaktivt sinne. Howlit hjälper dig till en djup och vilsam sömn och hjälper dig få tillgång till visdomar under drömtillståndet och att minnas det i vaket tillstånd.

Howlit ökar medvetenheten och hjälper dig minnas både aktuella och tidigare livsproblem så att du kan lösa dessa på ett lugnt och stabilt sätt. Den hjälper dig behålla lugnet och genom att absorbera ilska och negativ energi.

Meditera med howlit när du vill få kontakt med högre energinivåer för att få tillgång till andra energiplan och för att kommunicera på högre frekvenser och för att ansluta dig till högre världar.

Howlit sägs öka kroppens kalciumupptag och verkar muskelavslappnande.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.