★ LÄR DIG PENDLA - KLICKA HÄR ★ ★ Lär dig pendla - Klicka här ★

Kristaller

Vit Agat

Vit Agat

Vit agat sägs främst ansluta till kronchakrat, vilket kan hjälpa till att öppna upp våra sinnen samt där vi kan få utökad kontakt med vår andlighet. Detta kan hjälpa oss att förstå och uppskatta vår unika koppling till universum och stötta oss vid meditation. Stenen sägs vara mycket fördelaktig för människor som är intresserade av att få en större inblick i andlighet eller till exempel provar meditation för första gången. Vit agat tros resonera försiktigt med kronchakrats energicentrum för dess klarhet, men kan även kopplas till kroppens såväl stora som små energicentra för att skapa harmoni. De sägs skapa klarhet och harmoni inom livets alla områden, där fördelar från stenen lär ge dig lugn och ro, hjälpa dig att bli av med negativa känslor, rensa ditt sinne från negativa tankar och även upplysa ditt sinne och långsamt låta kärleken få flöda i din kropp.

Egenskaper hos Vit Agat
♡ Sägs rensa och ge ett upplyst sinne
♡ Kan hjälpa dig att övervinna negativa känslor och tankar
♡ Lär ge lugn, ro och harmoni
♡ Sägs ge mental stabilitet, tröst och trygghet

Användningsområde för Vit Agat
Kan användas som en första sten att ta steget vidare mot utökad andlighet, spiritualitet och utforskande kring meditation. De sägs främja klarhet och kan hjälpa oss att inse frustration och finna frid, och kan därav vara en stöttande och hjälpande sten att ha med sig under dagen. I dessa spetsar rekommenderar vi att placera spetsen med omsorg till dig själv, i ett rum du spenderar mycket tid eller också att du plockar fram den för spirituellt arbete eller när du satt tid för dig själv - att få lättat känslor, lindra oro, rensa och få klarhet samt få känna lugn och trygghet.

Chakra: Kronchakra

Affirmation: “Jag är öppen för vägledning från universum”.

Stjärntecken: Stenbocken

Kristallelixir: Indirekt (I trumlad form och utan inslag av druzy kan de användas även direkt).

Vit agat sägs hjälpa ens mentala funktioner, vilket i sin tur kan ge klarhet i flera nivåer och mental stabilitet. Dess milda vibrationer lär hjälpa dig att bli av med negativa känslor, rensa ditt sinne från negativa tankar och låta kärleken få flöda in i ditt hjärta. Genom att föra in kärlek i ditt liv kan vit agat även hjälpa dig att övervinna negativa känslor som handlar om sorg och rädslor för att vara ensam.

De tros även stötta dig att må bättre och kan öka din lycka. De sägs vara perfekta att använda under graviditet för att stötta och ge tröst t.ex. till de som lider av illamående eller smärta på morgonen men även för att stärka bandet mellan barn och förälder.

Ladda & rena Vit Agat ☾
Du kan ladda denna magiska sten i fullmånens ljus, kring ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena vit agat med hjälp av rökelse, ljud och med renande intentioner.

Lämna en kommentar