★ GÅ VÅR STORA KRISTALLKURS, FRÅN 850 KR I MÅNADEN ★ ★ Gå vår stora kristallkurs, från 850 kr i månaden ★

Kristaller

Zeolit

Information om Zeolit ♡
Zeolit brukar ofta beskrivas som en zeolitgrupp, vilket innefattar flera olika kristaller som tillhör samma grupp av mineraler (upp till 45 st naturliga material tillhör gruppen). Zeolit i detta fall förekommer med andra kristaller i en så kallad matrixform. De bildas vanligtvis i håligheterna i vulkaniska bergarter och är otroligt vackra. I zeolit förekommer bland annat mer eller mindre mängder av apofyllit, okenkit, pektolit (som förekommer i larimar), prehnit och stilbit. I sin tur kan zeoliter förekomma i olika färger och kan skilja sig i dess strukturella variationer. Övergripande sägs zeolit vara kristaller för andligt arbete, energiarbete och helande. Våra zeolit skiftar i vit, beige, persika, grå och lite grönt. Alla kluster är väldigt fina och unika.

Egenskaper hos Zeolit
♡ Sägs stötta dig att anpassa energierna i din kropp
♡ Lär vara utmärkta reiki- och healing kristaller
♡ Kan vara användbar vid trädgårdsarbete och jordbruk
♡ Sägs ta bort och hela negativitet och bringa lycka
♡ Kan rena energi och fysiskt utrymme
♡ Sägs avgifta luften samt kan stötta personer med missbruksproblematik

Användningsområde för Zeolit
Dessa magiska klusters kan användas och finnas nära dig för att stötta och anpassa dina energier, för healing och för dig som tar emot eller utför reiki. Kristallen lär vara specifikt lämplig vid meditation och andlig arbete för att stimulera kronchakrat och ansluta till gudomlig visdom men också för att lugna känslor och lindra ångest. Zeolit lär även rensa bort negativ energi och tankemönster vilket kan ge mer positivitet. Ofta är vår uppfattning att kristaller kan visa dig den väg och användningsområde som kan vara lämplig för just dig. Det finns ofta flertalet användningsområde för en kristall men ofta inget användningsområde som skulle vara mindre rätt eller fel. Känn in för det kristallen kan tänkas förmedla till dig och använd därefter ♡.

Chakra: Alla

Stjärntecken: Alla

Kristallelixir: Indirekt

Zeolit kan vara en utmärkt kristall att ha i sitt hem då de sägs förbättra energin i miljön och absorbera gifter och lukter. Om man skulle gräva ner en zeolit under jord sägs detta gynna jordbruk och trädgårdsskötsel.

Det förekommer också sätt för dig att göra kristallelixir med zeolit för att balansera och stödja immunförsvaret. Det finns zeolitpulver som är livsmedelsklassade och ätbart som kan tillsättas i vatten eller smoothies. *Våra kristaller ska ej förtäras.

Ladda & rena Zeolit ☾
Du kan ladda denna magiska kristall i fullmånens ljus och på en selenitplatta.
Du kan rena zeolit med hjälp av rökelse, ljud, under rinnande vatten och med renande intentioner.

Lämna en kommentar