★ GÅ VÅR STORA KRISTALLKURS, FRÅN 850 KR I MÅNADEN ★ ★ Gå vår stora kristallkurs, från 850 kr i månaden ★

Kristaller

Rökig Chevronbandad Ametist

Information om Rökig Chevronbandad Ametist ♡
Chevronbandad ametist, även känd som bandametist, chevronametist och drömametist är en kombination av vit kvarts och ametist. Den unika och rökiga delen i dessa naturliga spetsar är av rökkvarts. Rökkvarts sägs vara en skyddande healer som absorberar och omvandlar energier runt dig och i din fysiska och andliga kropp. Specifikt sådana energier som är negativa och lätt dränerar dig.

Banden avslöjar de olika lagren av stenar och i dessa naturliga spetsar lär du få de fridfulla, balanserande egenskaperna hos ametist, de skyddande, förvandlade egenskaperna hos rökkvarts och de renande, helande egenskaperna hos vit kvarts. En perfekt kombination för att arbeta med att hela, rensa och avgifta ditt utrymme. 

Egenskaper hos Rökig Chevronbandad Ametist
♡ Sägs ge sinnesfrid, klarhet, tillväxt och visdom
♡ Sägs ha starka jordande egenskaper
♡ Kan omvandla energier såsom negativa till positiva energier
♡ Kan främja avkoppling och självupptäckt
♡ Lär öka din intuition och stärka din visualiseringsförmåga
♡ Sägs vara en starkt skyddande sten som kan skapa en skyddande yta runt bäraren

Användningsområde för Rökig Chevronbandad Ametist
Bär med dig stenen eller meditera med den för avslappning, skydd, jordning och få tillgång till visdom samt eventuella svar du letar efter. Dessa underbara stenar sägs öka din psykiska medvetenhet och stärka din intuitiva vägledning. Ett tips kan vara att skriva ner frågor och omfamna stenen för sedan utveckla svar på dessa frågor och samtidigt låta dig komma ner i varv från det som kan finnas runt omkring och påverka dig. Det sägs att om du är omgiven av buller och behöver en paus från denna rörelse och liv, att stenen kommer ge dig lugn och ro. Detta kan i sin tur främja avkoppling och självupptäckt - där din kropp och själ får befinna sig i vila och kan ge dig fler möjligheter att upptäcka nya saker om dig själv. Stenen lär även förstärka energier under manifestation.

Chakra: Krona-, rot- och tredje ögats chakra samt Soul Star Chakra 

Affirmation: “Jag överlämnar mig till de högre makterna som vill att jag ska trivas andligt samtidigt som jag trivs materiellt” & “Jag är fantastisk på mitt eget unika sätt”.

Stjärntecken: Alla

Kristallelixir: Indirekt & Direkt

Energierna från rökig chevronbandad ametist sägs rena auran, filtrera och ta bort kvarvarande negativitet som kan påverka dina vibrationer. De lär också avleda olika slags psykiska attacker och hålla dig skyddad.

Rökig chevronbandad ametist kan komma att fördjupa ditt meditativa tillstånd, vilket kan förbättra dina visioner och ge inspiration. Stenen sägs främja tillväxt och utveckling på flera nivåer och inspirera dig mot en ökad andlig tillväxt.

Dessa magiska stenar kan hjälpa till att lugna ett överaktivt sinne och låta kroppen få slappna av och ge dig klarhet i tider av stress och förvirring. Bland annat lär rökig chevronbandad ametist även stötta dig som är i behov av styrka och stöd för att klara av att fullfölja dina drömmar och skapa en fin relation till dig själv och din eventuella partner.

De sägs ha ett starkt helande fält som kan stärka immunförsvaret och lugna hudirritationer, svullnad och huvudvärk. De tros också skingra lathet, medberoende och förhalning och ersätta det med drivkraft, motivation och inspiration.

Ladda & rena Rökig Chevronbandad Ametist ☾
Du kan ladda denna magiska sten i fullmånens ljus och på en selenitplatta.
Du kan rena chevronbandad ametist med hjälp av rökelse, ljud, under rinnande vatten och med renande intentioner.

Lämna en kommentar