★ LÄR DIG PENDLA - KLICKA HÄR ★ ★ Lär dig pendla - Klicka här ★

Kristaller

Gul Aventurin

Gul Aventurin

Information om Gul Aventurin ♡
Gul aventurin lär ha en lugnande och balanserande energi. De sägs skärpa förmågan att fokusera och öka kreativiteten. De lär stärka kontakten med din inre intuition och magkänsla, där de i sin tur kan hjälpa till i perioder av livet då man kan behöva ta stora beslut. Dessa magiska gula aventurin sägs även lindra ångest. De sägs kunna fylla dig med medkänsla och förståelse, föra dig till skratt och lättsamhet samt centrera känslor.

Egenskaper hos Gul Aventurin
♡ Sägs verka lugnande
♡ Kan ge dig ökad insikt i din inre intuition och magkänsla samt stärka denna kontakt
♡ Lär skärpa förmågan att fokusera och öka kreativitet
♡ Sägs vara en stark manifestationskristall

Användningsområde för Gul Aventurin
Gul aventurin sägs vara fantastisk för att hjälpa dig att nå inre sanningar och hjälpa dig att ta rätta beslut samt finna svar kring en situation. Meditera gärna med gul aventurin på ditt solar plexus, detta kan hjälpa dig att nå inre sanningar och stötta dig när du till exempel står och pendlar mellan två eller flera val. Låt din inre känsla tillsammans med gul aventurin guida dig!

Du kan även placera en bit av gul aventurin mellan naveln och solar plexus, gärna under meditation. Detta då de lär rensa blockeringar, oro, tvivel, ångest, rädsla och annan energi som inte längre tjänar dig.

Chakra: Solar plexus & navelchakra

Affirmation: “Jag är centrerad och medkännande”.

Zodiak: Väduren & Lejonet

Kristallelixir: Indirekt

Gul aventurin lär verka starkt självförstärkande och kan väcka självförtroende, mod och outnyttjad potential.

Dessa fina gula aventurin sägs öppna och balansera sakrala (navelchakra) och solar plexus chakran. Dess hjälpsamma energi lär vara särskilt användbar för de som kan vara känsliga eller för beslutsamma, och kan hjälpa till att övervinna känslor som är kopplat till problem med makt och kontroll och lär stötta dig att få en mer gynnsam kontroll över ditt liv.

De lär även hjälpa till att manifestera samt fokusera en intention och kunna visa och ge en känsla av lätthet i att få vara dig själv. Gul aventurin lär dessutom kunna öka nivåerna av överflöd och välstånd. De sägs vara en stark manifestationskristall som kan förbättra energiflödet på flera nivåer och i skilda syften.

Gul aventurin lär även absorbera och skydda mot elektromagnetiska fält och miljöföroreningar. De kan hjälpa till att ta bort toxiner och förbättra energiflödet, samtidigt som de lär balansera yin-yang energin.

Fysiskt sägs gul aventurin lindra migrän och huvudvärk samt minska allergiska symtom.

Ladda & rena Gul Aventurin ☾
Du kan ladda denna magiska kristall i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena gul rå aventurin med hjälp av rökelse, ljud och renande intentioner.

Recommended products

Lämna en kommentar