★ JUST NU 20% RABATT PÅ VÅR STORA KURS I KRISTALLHEALING ★ ★ Just nu 20 % rabatt på vår stora kurs i kristallhealing ★

Kristaller

Picassiojaspis

Picassiojaspis

Information om Picassojaspis ♡
Picassojaspis kommer i en magisk färgkombination av svarta och gråa mönster. Ibland kan även röda inslag förekomma. De sägs vara en mångsidig sten med flera metafysiska egenskaper. De lär ha en förmåga att förnya förlorade vänskapsband och hjälpa till att vägleda under olika övergångar av relationer. Det sägs vara en kreativ sten som främjar inre klarhet och tolkning av ens egna tankar samt kan ge kreativa idéer.

Egenskaper hos Picassojaspis
♡ Sägs vara en kreativ sten som kan stötta dig att manifestera dina fantasifulla idéer
♡ Lär främja inre klarhet
♡ Kan vägleda och stötta olika relationer
♡ Sägs ha en upplyftande och jordande energi
♡ Kan uppmuntra till styrka och självdisciplin

Användningsområde för Picassojaspis
Picassojaspis sägs vara förknippade med rot-, navel- och solarplexuschakrat. Då de sägs vara en kreativ sten tros de hjälpa till att bryta igenom block och hjälpa en individ att manifestera sina fantasifulla idéer. De kan användas under meditation och yoga för att låta dessa kreativa idéer komma till ytan och där dessa sedan kan användas i manifestering. Det lär även vara en sten för att fira livet, som kan ge optimism och härlig upplyftande energi.

Chakra: Baschakra

Stjärntecken: Skorpionen & Lejonet

Element: Jord

Kristallelixir: Indirekt

Picassojaspis sägs även en sten för de som önskar att göra en förändring i relationer, där de både lär hjälpa till i sådana förändringar som kan behöva ske för att du ska må bra, men också där de sägs attrahera likasinnade som kan komma att bli lojala och pålitliga vänner.

De tros ha en stark jordning och lugnande energi som kan hjälpa till att uppmuntra styrka och självdisciplin. De kan även hjälpa dem som har kreativa blockeringar, genom att påminna oss om att världen är vår duk och att det är mer än okej att gå ut ur vår komfortzon.

Ladda & rena Picassojaspis ☾
Du kan ladda denna magiska sten i fullmånens ljus, kring ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena picassojaspis med hjälp av rökelse, ljud, under rinnande vatten och med renande intentioner.

Lämna en kommentar