★ GÅ VÅR STORA KRISTALLKURS, FRÅN 850 KR I MÅNADEN ★ ★ Gå vår stora kristallkurs, från 850 kr i månaden ★

Kristaller

Peach Månsten

Peach Månsten

Information om Peach Månsten ♡

Peach månsten är en variant av månsten som vanligtvis är ljusbrun till en mycket ljus persika/rosa färg. Månsten kommer i flera färger och med både unika egenskaper för just månsten men även med vissa olikheter. Peach månsten sägs bland annat ha lugnande vibrationer som kan hjälpa till att lugna känslor av rädsla och oro och låta dig se närvaron av din ande i varje situation. Dess fridfulla magi lär vara särskilt användbar för barn och empater - alla som är djupt sensitiva för omgivande energier och intryck. Peach månsten delar samma gudomliga feminina energier som andra månstenar, men sägs erbjuda en extra speciell koppling mellan ditt hjärta och din personliga vilja.

Egenskaper hos Peach Månsten
♡ En sten för nystart och nya möjligheter
♡ Sägs återuppliva passion inför saker och ting
♡ Lär ge balans och verka självupptäckande
♡ Sägs bära på lekfull och glad energi
♡ Kan lätta emotionella bekymmer

Användningsområde för Peach Månsten
Som hos många andra månstenar sägs peach månsten ha skyddande egenskaper, specifikt när du arbetar för att utforska dina kreativa och kärleksfulla energier. Unikt för peach månsten är att de lär vara en månsten för mer kärlek inåt, till dig själv, som kan hjälpa till att återuppliva din passion för de saker som gör dig lycklig. Bär eller omfamna gärna peach månsten för att få kontakt med dig själv och din passion. Våga belöna dig själv med något positivt, som kan förstärka kärleken till dig själv, ett intresse som dina känslor drivs till som du saknat eller som du önskar prova.

Primärt chakra: Kronchakra, Tredje ögat, Hjärtchakra & Solarplexus

Sekundärt chakra: Sakralchakra

Affirmation: “Jag skapar en ny början för min själs utveckling” & “Jag är balanserad, centrerad och jordad”.

Stjärntecken: Kräftan, Vågen, Skorpionen & Fiskarna

Kristallelixir: Indirekt & Direkt

Månsten har länge varit stenen för kärlek, fertilitet, intuition, magi, skydd, hopp och andlig renhet. I flera århundraden sägs månsten ha använts av kvinnor för stödja deras reproduktiva hälsa. Månsten kan lugna och uppmuntra när de samtidigt sägs lära oss livets naturliga rytmer, öppna hjärtat för empati och hjälpa oss att acceptera kärlek.

Månsten lär uppmuntra till hopp och inspiration så vi får utrymme att flöda i harmoni med våra drömmar. De sägs också synkronisera månens rytmer med rytmerna i kvinnans kropp. De lär även stötta män att bli mer i samklang med de feminina aspekterna av deras natur.

Ladda & rena Peach Månsten ☾
Du kan ladda denna magiska sten i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena peach månsten med hjälp av rökelse, ljud, under rinnande vatten och med renande intentioner.

Recommended products

Lämna en kommentar