★ GÅ VÅR STORA KRISTALLKURS, FRÅN 850 KR I MÅNADEN ★ ★ Gå vår stora kristallkurs, från 850 kr i månaden ★

Kristaller

Peach Kalcit

Peach Kalcit

Information om Peach Kalcit ♡
Peach kalcit sägs vara en fantastisk sten för inre frid, lugn och välbefinnande. De lär bland annat förstärka energiflödet från kronchakrat till hjärtchakrat och ha kärleksfulla och helande energier. Detta sägs i sin tur hjälpa kroppen att bli hel och hålla sjukdomar borta samt lösa upp kroppssmärta. Stenen kan även ge självförtroende, personlig kraft och glädje samt ge en skjuts till psykiska förmågor och breddning av intuition. Denna vackra sten utstrålar en kraftfull men öm vibration som kan att uppmuntra dig att öppna ditt hjärta. De sägs komma att ta hand om ditt känslomässiga välbefinnande, öka din motivation och inspirera dig till nya saker och idéer.

Egenskaper hos Peach Kalcit
♡ Kan ge motivation och öka kreativitet och fantasi
♡ Sägs verka skyddande och renande
♡ Lär överföra kärleksfulla vibrationer för minska och lindra flertalet känslomässiga påfrestningar
♡ Kan frigöra från tidigare trauma och ge optimism och glädje
♡ Sägs ge självförtroende och personlig kraft

Användningsområde för Peach Kalcit
Att meditera med denna vackra sten kan ge insikt i orsaker kopplade till känslomässiga påfrestningar såsom ångest, dystra tankar, stress och negativa stämningar. Samtidigt lär stenen överföra sina kärleksfulla vibrationer till dig som kan minska dessa påfrestningar och ge lugn, välbefinnande och frigöra trauman. Peach kalcit sägs återställa mental och känslomässig balans och kan exempelvis även bäras med dig och omfamnas för upplyftande energi och glädje men även för att förebygga och hantera situationer av stress och ångest. De sägs även kunna placeras vid sängen för att förebygga mardrömmar.

Primärt chakra: Bas- & Navelchakra

Sekundärt chakra: Kron- & Hjärtchakra

Affirmation: "Jag är omgiven av människor som älskar mig."

Stjärntecken: Kräftan, Lejonet, Fiskarna & Väduren

Kristallelixir: Indirekt

Peach kalcit lär vara en underbar sten som kan ge lugn när du håller den i dina händer, speciellt under energiarbete och meditation. Detta sägs även kunna öka din självkänsla och ditt självförtroende och kan förstärka din medkänsla mot andra. De sägs vara fantastiska energiförstärkare som kan hela kroppen och hålla den fri från olika symtom och bekymmer.

Dessa magiska stenar sägs fungera väl för att hjälpa kuratorer och healers att skapa en starkt och fin kontakt med sina patienter.

Peach kalcit lär verka starkt jordande och rensa dina energikanaler och förbättra flödet av energi mellan dina chakran. Detta i sin tur tros ge stark healing och lösa upp kroppssmärtor, sänka blodtrycket och stödja hjärtat.

Ladda & rena Peach Kalcit ☾
Du kan ladda denna magiska sten i fullmånens ljus och på en selenitplatta.
Du kan rena peach kalcit med hjälp av rökelse, ljud och med renande intentioner. Kalcit ska undvikas att renas i vatten.

Recommended products

Lämna en kommentar